Søk
Close this search box.

G12, Slevik mot Hvithaiene 11.03.2017

Sesongens siste seriekamp er et faktum. Det blir en spennende og jevn kamp, riktignok var det Slevik som åpnet best. Våre småhaier sleit med snerk i øya. Kamp 10:00 er tydeligvis veldig tidlig for små hvithaier. Slevik ledet derfor 2-0 etter første omgang.

I andre omgang våknet vi og stod for alle målene. Karya jobber inn vårt første mål etter  pasning fra Jesper (24:49). Vårt andre mål kommer raskt etterpå, Slevik mister ballen etter høyt press og Nicolai S snapper opp ballen og setter skuddet rett over beinet til keeperen til Slevik (25:32). Vårt tredje og siste for dagen er det Linus som treer hardt opp i nettaket etter en fin pasning fra Nicolai R. Etter dette blir det mye frem og tilbake. Keeperene holder unna på begge sider og det er en meget jevn kamp. I et av angrepene fra Slevik treffer ballen en av våre spillere og ballen går i eget mål. Dette resulterer i uavgjort, noe som er helt fair i denne kampen. Slikt skjer selv på toppoppgjør på landslagsnivå, så dette er bare å riste av seg.

Selv om dette var siste seriekamp er sesongen definitivt ikke over. Vi ser frem til flere treningskamper, Pirates cup og Zone cup.

Resultat: 3-3(2-0)(1-3)

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle