G8 hvit, minirunde Borgehallen 23.04.2017
29. april 2017
U19 VM starter onsdag, Sharks gutta er klare!
2. mai 2017

Vi stiller to lag i årets utgave av Zone cup. Hvitt og blått lag. Det hvite laget spilte i gruppe sammen med Tunet Hotshots, Greåker og NOR92.

Resultater innledende kamper:

Hvithaiene vs Greåker: 1-3

En meget god kamp av Hvithaiene. En jevn og bra kamp, men Greåker trekker den lengte strået. Greåker blir nr. 2 i sin pulje, det viser hvor godt gutta spilte i denne kampen.

 

Tunet Hotshots vs Hvithaiene: 7-1

Vi henger godt med til å begynne med, med tanke på at det er dette laget som vinner hele turneringen ved å slå Blåhaiene 5-2 i finalen må vi kunne si at dette er mere enn godkjent.

 

NOR 92 vs Hvithaiene: 4-1

Nok en jevn kamp for Hvithaiene. Guttene jobber tappert, men vi mangler litt for å følge de helt.

 

Vi havner sist i gruppen, men får en bonuskamp mot Holmlia (05/06) som vi vinner 8-1.

Alle Hvithaiene viser seg fra sin gode side i denne cupen, vi ante at det ville bli tøft, og det ble det. Tap og vinn med samme sinn i praksis. En kjempefin overgang til nye lag fra uke 19 å ha med såpass mange 06 spillere. Vel blåst gutter! Ekstra artig å se Tim på banen igjen etter et langt avbrudd.

 

Zone cup hadde totalt 16 lag fordelt på fire puljer i G12 klassen. I stort sett alle puljene blir det mange stortap for noen lag. Det er selvfølgelig ikke så lett å vite hvilke lag som gir gode og jevne matcher. De lagene som har med mange spillere fra klassen under klarer vanligvis ikke å hevde seg like godt i dette selskapet. Så man kunne med fordel delt opp i to nivåer. Dette er på ingen måte noen kritikk til arrangøren Slevik, som leverer varene nok en gang. Det er bare å ta av seg hatten og bøye seg i støvet for denne klubben når det gjelder å arrangere cuper. De arrangerer to store cupper årlig, en på høsten og en på våren.

 

Blåhaiene stiller i pulje 3 mot følgende motstandere: Dottevik(SE), Strømmen og Ull/Kisa. Resultater innledende kamper:

Blåhaiene vs Strømmen:  20-0

En formidabel og god start for Blåhaiene. Dette lover godt!

 

Ull/Kisa vs Blåhaiene: 1-19

Nok en formidabel seier, mye godt spill av gutta.

 

Blåhaiene vs Dotteviks: 8-1

Vi tar ledelsen tidlig, men får mange unødvendige utvisninger. Vi setter riktig nok tre mål i undertall(!). Totalt i denne kampen har vi fire to minuttere grunnet hardt spill. Vi går til pause med en 7-0 ledelse, i andre omgang bli det bare «kål». Hva Dotteviks trenere sa til gutta i pausen bør han holde hemmelig, det kommer et helt annet lag på banen. Det blir 1-1 i andre omgang. Allikevel en overbevisende seier til Blåhaiene. Vi vinner puljen med formidable 47-2 i målforskjell!

Sluttspill:

Først ut i sluttspillet er Drøbak/Frogn. En ting er sikkert, dette var keeperenes kamp, både motstandernes og vår Philip står en kjempekamp. Philip står så bra at vi ikke tok sjansen på å bytte han ut. Og det holdt helt inn. Vi tar en formidabel seier til slutt, men det var en meget jevn og spennende kamp til siste slutt.

Resultat: 6-1

I kvartfinalen møter vi «erkerival» Øreåsen (ja Fredrikstad og Greåker, det er ikke bare de med rød drakt som havner på den lista ).  Vi har kun slått de en gang tidligere i år. Det var i innledende kamper i Salva cup. Vi har hatt de nede i knestående i en seriekamp også, men tapte med ett mål. MEN, NÅ skulle vi ta de! Det var veldig jevnt i starten,  men til slitt klarer vi å rykke i fra. Når vi klarte å ta ut storspilleren nr.9 til Øreåsen, faller spillet deres litt i grus, de blir frustrerte og «mister hodet». Det utnytter vi og at Aleksander står nok en kjempekamp i buret gjør at vi tar seieren denne gangen. Ja, vi har to knallgode keepere!

Resultat: 8-4

FINALE:

Tunet møtte seg selv i døra og spilte en forrykende kvartfinale. Slapshots vs Hotshots! Når det store damen sluttet å synge var resultatet 3-3. Tunet måtte derfor avgjøre på straffer mot seg selv, det var helt tydelig at de hadde truffet godt på å dele opp lagene.

 

Tunet viste tidlig at de kunne spille innebandy, riktignok ikke noe «fancy show off», rett og slett bare god innebandy. Vi blir spilt ut og klarer ikke å matche de. De setter tre mål tidlig i kampen og etter dette kommer vi aldri i kapp. Vi utligner riktig nok ett par ganger, men de setter også to til.  Vi fikk en leksjon i hva godt spill og løpeinnsats kan gjøre. Vi har basisferdigheter hos gutta, men vi trenger å spille ballen mer og litt mere fuel i skoa. Det fine med dette er at det enkelt kan fikses, med mer trening!

Resultat: 5-2

Vi er meget godt fornøyd med begge lag. Og vi taper ikke finalen, men vinner en andreplass.