Søk
Close this search box.

G13/15, Seriemestere i SØBR G15

Vårt samarbeide med G15 denne sesongen har virkelig gitt resultater. Vi startet og sluttet riktignok sesongen med tap. Men de ti andre kampene har vi vunnet. Det har vært mange lærerike og jevne kamper.

Vi har trent hardt og godt det siste halve året. Tre økter på bane og en frivillige styrke og løpetrening med G15. Opp til ti spillere har hospitert til G15 igjennom hele sesongen. Da er det ekstra moro at man får igjen med edelt metall.

Bakerst fra ventre: Markus Flåt, Linus Arnesen, Nicolai Risberg, Sander Bang-Jacobsen (C), Sander Henriksen, Nicklas Beiermann, Nicklas Halvorsen, Adrian Lødding Myhaugen, Jesper Theslo, Nicolai Syversen.

Foran fra venster: Theodor Delebekk, Philip Tjernshaugen, Sebastian Utne, Espen Østerås, Alexander Hovelsrød, Marcus Amundsen, Christopher Tjernshaugen.

Lett henslengt i front: William Nielsen og Magnus Wiig.

Ikke tilstede: Herman Jensen, Herman Aaserød, Mathias Jessesen og Benjamin Wilschut.

Gratulerer med seriegullet gutter!

 

I tillegg til at guttene har gjort en formidabel treningsinnats denne sesongen, er det også noen andre navn som må trekkes frem:

Ståle Wiig, som hovedtrener på G13.

Pål Delebekk og Jon Ivar Tjernshaugen som har vært ansvarlig for kondisjon og styrke på G13 treningene.

Thomas Haglund som styrke og kondisjonstrener for G15.

Pål Kristian Antonsen som hovedtrener på G15.

 

Er-To som har laget låt for innmarsj for oss, «Big Bite!»

 

Tabellen finner dere her.

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle