Søk
Close this search box.

G13, Gothia 2019

G13, Gothia 2018. Ingen tvil om at dette er årets høydepunkt for både store og små. 21 glade gutter må søke seg fri to dager fra skolen for å spille innebandycup, bare det er jo en veldig god start.

Vi durer av gård fra Kiwi på Årum ved 18 tiden på Onsdag. Det går selvfølgelig ikke mange sekundene før den første spør om vi snart er fremme. Noen timer senere er vi på plass på Schillerska skole hvor vi skal bo helt til Søndag.

Siden vi ble såpass mange i år valgte vi å melde på to lag, ett i B12 (2006) og ett i B13 (2005).

B12:

 

B13:

 

 

Alltid godt med trøst etter et tap. Foto: Dag William Nielsen

 

Målsettingen fra i fjor var å slå ett svensk lag. Det klarte vi nemlig ikke sist. Fasit etter Gothia 2019, fem Svenske lag slått! Så vi må absolutt si oss fornøyde med dette sier hovedtrener Ståle Wiig. Mot enkelte av lagene sliter vi med å henge på, tempoet er høyere enn vi ar vant med og det er  mange ballsikre gutter som skytter umiddelbart. Da blir det vanskelig å holde buret rent for våre tre  storkeepere Dennis, Magnus og William.

I tillegg til å være en meget bra sportslig utvikling for guttene, er det rom for mye lek og moro i mellom kampene. Siden vi gikk ut såpass tidlig i turneringen ble det tid til å se andre Sharks lag, bli igjen på skolen for å leke og spille innebandy i gangen og selvfølgelig spise godteri og drikke päroncider. Men under hele turen var det fire ting som alltid måtte huskes, Fokus, Respekt, Innsats og Lagmoral. Dette gjelder for alle, både på banen og utenfor banen. Da får alle en hyggelig og god opplevelse på alle arenaer. Og det får man si, for en gjeng å ha med seg på tur, 99,9 % av tiden, glade og positive gutter. Null stress å være trenere og lagleder rundt denne gjengen. Vi gleder oss allerede til Gothia 2020 istemmer hele trenerteamet.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle