Søk
Close this search box.

G13, serieavsluttning for blått og sort lag

Vi avsluttet serien for begge lag (blått og sort) i G13 serien denne uken.

Fredrikstad vs Sarpsborg Sharks blå: 0-18

Sarpsborg Sharks sort vs Tønsberg: 13-8

10-15 spillere har spilt i den lokale G15 serien denne sesongen sammen med en rekke fra G15. Etter jul meldte vi på det sorte laget.

Blått lag endte på en forventet 3e plass, etter Slevik og Greåker, hvor sistnevnte tok hjem det edleste metallet. Gratulerer Greåker og Slevik. Sort lag ble påmeldt etter jul, så her var det ikke mulig å delta i toppen da poengene man fikk før jul ble stående på tabellen. Men vi fikk viktig og god matchtrening til alle som var det viktigste.

Spillerstallen består av 30 spillere, hvorav tre keepere. Derfor endte vi opp med tre lag for at keeperne skulle få mye spilletid. Det samme med utespillerne, alle har derfor fått mye spilletid og utfordringer på flere nivåer.

Spillergruppen har totalt spilt 12 kamper i G15 serien lokalt (SØBR), 14 kamper i G13 avd .1 og 6 kamper i G13 avd. 2. Det blir totalt 32 kamper, i tillegg kommer Plankecup og Gothia cup. Det er også lagt ned over 100 treninger siden vi startet opp i fjor høst. Nå gjenstår Pirates (12-14.04) cup og Salming  cup (3-5.05) før vi tar en velfortjent hvil og deler opp i nye lag og en ny sesong starter.

På vegne av spillergruppen takker vi hovedtrener Ståle Andre Wiig, kondisjonstrener Jon Ivar Tjernshaugen og fys. trener Pål Anders Delebekk for en meget innholdsrik og lærerik sesong med en stor «hai five»!

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle