Søk
Close this search box.

G13, seriekamp 1 2018/19 G13 serien SØBR

Vi har i år valgt å melde på ett lag i G15 serien og ett iG13 serien. Først ut i G13 serien er de noe mindre haiene fra G11. Det var altså duket for et aldri så lite internoppgjør.

Selv om de var mye mindre i størrelse, viste det seg raskt at de ville mye mer enn oss. Det tar 10 min før noen får en nettkjenning, G11 var først ut. Men vi svarte raskt ved Magnus under minuttet etter.

I andre omgang er det g11 som jobbet inn ett mål til før det har gått tre minutter, vi jobbet iherdig men klarer ikke å svare på tiltale og må se nok en ball i nota og tapte 0-2 i andre omgang.

Vi stokker om litt på rekkene og har garantert dobbelt så mye vekte i første rekka enn G11, vi putter ett tidlig i omgangen etter ett godt plassert skudd fra Christopher på backplass. Vi gnur på men småhaiene var flinke til å forvare seg. Vi vant tredje omgang 1-0, men det hjelper lite når vi lå to bak i målprotokollen. Det er bare å ta av seg beskyttelsesbrillene og bøye seg i innebandyklisteret for G11 guttas og trenerteamets prestasjon. Gratulerer!

Egentlig ikke så mange høydepunkter fra vår side, bortsett fra at vi hadde en debutant i dag som tar steg i løpet av kampen! Veldig bra jobba Andreas!

Nok en gang får vi det vi ønsket oss, en jevn kamp og nye utfordringer. Bra for alle og sporten ikke minst.

Resultat: 2-3 (1-1)(0-2)(1-0)

 

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle