G13: seriekamp 3 20118/19 G15 serien SØBR

G13: seriekamp 2 20118/19 G13 serien SØBR
4. november 2018
G17, Sarpsborg 2 – Greåker2
7. november 2018

G13, seriekamp 3 mot Øreåsen i G15 serien i SØBR. Vi var veldig spente på hva som ville møte oss i Øreåsenhallen. Øreåsen hadde en viktig kamp mot Tunet rett etter oss i OABR G15 elite serien. Det var mange kjente fjes som vi har spilt mot tidligere i flere anledninger opp igjennom årene. I snitt eldre  enn oss og nesten to rekker, vi hadde med oss nesten tre hele rekker. Kunne vi ta de på kondisen?

Kampen ble meget jevn, mange sjanser begge veier i første periode, men ingen fikk nettkjenning. Det kan man takke gode keepere og stålet for på begge sider. Andre periode startet som den andre sluttet, flere sjanser begge veier. Etter 01:28 klarer Sander J å krige til seg ballen og løfte ballen i nettaket på backhand. En meget god prestasjon, rett og slett et «slitermål». Vår andre for dagen er det han med de lynraske skoa som stod for, Benjamin drar seg rundt etter pasning fra Sander J. Perioden sluttet (0-2). I tredje periode begynner Øreåsen å bli slitne, vi fikk et mål tidlig i perioden ved «hockeygutta». Herman Aa sender en pasning med luft under seg i retning tvers over foran mål. Mathias stod på bakerste å smalt den inn på backhand og «halvtennis». 0-4 kom på frislag fra midtbanen, hvor Sander H flikket den til Markus som får et fint treff i venstre hjørne rett over «skohøyde». Keeper så den ikke da det var litt trafikk foran kassa. 0-5 kommer ti minutter senere ved Adrian som kontakt putta den i kassa etter godt forarbeide av Benjamin. Dagens siste mål kom etter at vi gjorde en liten taktisk vri, Nicklas B ble liggende på topp oppe hos Øreåsens keeper. Øreåsen er i angrep, men Alexander H får tak i ballen og dribler av en av backene til Øreåsen og som lagspilleren han er, serverte han den til Nicklas som ventet på sin første nettkjenning i seriespill noensinne på bakerste. JADDDAAAA! Gratulerer Nicklas B med første nettkjenning! Han begynte med innebandy i fjor som trettenåring og startet med seriespill denne sesongen. Det beviser bare en ting, men innsats og vilje kommer man langt.

Oppsummert må vi si at dette var en stor lagseier for oss sier Ståle A. Wiig. «Vi har trent meget godt siden sommeren og nå kommer resultatene. Lett styrketrening hver trening før halltreing tre ganger i uken, styrke og løpetrening en gang i uka og opp til tre hospiteringer i uka er garantert årsaken til av vi klarer å slå gutter som er en del større enn oss. Når det møter 15 stk. på frivillig styrke- og løpetrening hver mandag sammen med G15 laget, så må man kunne si at dette er en gjeng som er treningsivrige. Vi har nå gutter født i 2005 og 2006 som trener mer enn A-laget og byens hockey- og fotballgutter. Vi har et meget godt samarbeide med både G11 og G15. Det gir de mest ivrige utøverne meget gode utviklingsmuligheter» Vi har 27 stk. i spillerstallen og ønsker oss flere, avslutter en meget fornøyd hovedtrener Wiig.