G14, Sarpsborg hvit – St. Croix
10. januar 2017
G14, Ref. Øreåsen – Sarpsborg Blå, Res 5-4.
11. januar 2017

Hei alle spillere, foresatte og andre interesserte.

I år reiste G14 med 2 målvakter, 14 utespillere, 3 ledere og en gjeng med aktive, engasjerte og positive supportere. Vi hadde også med oss egen kommentator og tribunecoach i Morten Larsen 👏💪! Veldig bra 👍!
Vi bodde bra, spiste bra og sov bra. Vi var veldig heldige med tidspunkter for kamper, transport og bespisning. Noe som gjorde at vi kunne slappe av og unngå stress med å rekke det vi skulle.
Dere skal vite at dere har en fantastisk gjeng med unger. Prakteksempler og forbilder for andre ifht hvordan man skal oppføre seg og være på tur. Jeg er mektig imponert over hvordan de tok ansvar for seg selv og kammeratene sine. Et knallgodt eksempel på det er i den siste kampen på lørdag mot IBK Lund: Vi spiller en god kamp og vi lar ALLE få spille. Gutta gjør ALT de kan for å unne lagkameratene et mål i turneringa. Der de selv har åpent mål flere ganger, velger de å spille pasninger. Nettopp fordi de unner HVERANDRE morsomme og gode opplevelser hele tiden. Jeg har vært trener for mange lag, i mange kamper, på alle nivåer men aldri opplevd makan! Å få oppleve det gjorde en «gammel» innebandytrener rørt 🙂 👏!! STORT var det, guttæne! Dere skjønner helt klart hva ordet, LAG betyr 👍!

Så til det sportslige:
Torsdag: Sarpsborg – TJ Znojmo LAUFEN CZ (TJE): 3-4.
Husqvarna (SVE) – Sarpsborg: 2-4.
Fredag: Sarpsborg – Varla IBK Lila (SVE): 1-5.
IBK Lund 1( SVE) – Sarpsborg: 1-7. (Der kom den gode episoden jeg nevner tidligere i dette innlegget).
Derfor endte vi på 3 plass i gruppa med 6 poeng. Og skulle derfor spille B-sluttspill. Prestasjonene varierte ganske mye i gruppespillet. Men vi kunne på slutten av fredagen merke en bra stigning i spillet vårt.

PLAYOFF B:

1/16 -finale: Sarpsborg – Varla (SVE): 8-5. Ledet 7-2 og valgte derfor å bruke alle utespillerne våre. Og de gjorde en bra jobb.

1/8 -finale: Sarpsborg – Warberg IBF Hvit (SVE): 2-1. En «rysare» av en kamp. En taktisk perfekt gjennomført kamp av gutta. Sånn skal vi fremstå uten ball. En sterk prestasjon.

1/4 -finale: Tenhults IF (SVE) – Sarpsborg: 1-2. Der var gameplan den samme som i kampen før.: Ligge tålmodig og tett i egen sone og ta kontringene. Vi tok ledelsen tidlig i 1 periode på et frislag. Men utover i kampen ble vi lavere og lavere i presset. Svenskene skjøt og skjøt, og til slutt traff de. Vi jobbet og jobbet det vi maktet og Christoffer stod en kjempebra kamp i mål. Vi kastet vekk ballen altfor ofte, orket ikke å holde på den. Og mot et så ballsikkert lag så blir det tøft.

Vi står på og yter hele veien ut. Vi har all mulig grunn til å være veldig fornøyde med det vi har gjort. Det må ikke glemmes at vi spillte med flere som ikke er vant til et så høyt nivå som Gothia byr på. Vi spilte med flere som er født i 03. Vi var få i tallet. Vi fikk skade underveis på en sentral spiller. Totalt sett er dette veldig bra!! Glem heller ikke at dere spiller et system som for dere kun er et halvt år gammelt.!!!

Så registrerer vi at andre i samme klasse (norsk lag) stiller med to lag (26 utespillere. Deriblandt en overårig)…..

Dere kan være KJEMPE STOLTE AV DERE selv, guttæne 👍 👌 👏 😀 👑!! Det er VI!!!

Takk til ALLE for en kjempefin tur. Og for mange morsomme og gode opplevelser 😀😀😀!!!

Hilsen

Pål / Ketil / Ole Petter