Søk
Close this search box.

G14, Ref Sarpsborg BLÅ – Greåker RØD Res: 5-7

Dette var en kamp vi så gjerne ville vinne. Det lyste vinnervilje av gutta når vi møttes før kamp. Vi visste / og viser at UTVIKLINGEN går riktig vei.
Kampen starter som vi ønsker. Spillemessig. Vi har mye ball og vi får tidlig et par store muligheter. Men det er dessverre Greåker som scorer og leder 0-2 før det er spilt 5 min av kampen. Vi fortsetter med gameplan. Gutta SPILLER innebandy, produserer sjanser og når vi går til andre pause er kampen snudd (resultatmessig) og vi leder 3-2. Da har vi spilt to veldig bra perioder (i våre hoder!!). I siste pause blir vi enige om og bare fortsette der vi slapp. Men dessverre får vi en ganske «slow start» der Greåker på 3.30 min plutselig leder 3-4 fordi vi ikke er tett nok oppi. Det bølger litt frem og tilbake, men VÅRE HAIER viser seg IGJEN som ETT LAG med bra moral, gir ikke opp og kriger inn to kasser til. Kampen ender 5-7.
Lov å være skuffet i kveld, men når vi møtes i morgen er dette glemt. Da handler det om å få dette ut av kropp og sinn og lade til den siste kampen mot samme motstander førstkommende onsdag. Og i den kampen skal vi alt i vår makt for ta 3 FORTJENTE pinner.

Trenerteamet G14.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle