Søk
Close this search box.

G14, Ref Sarpsborg HVIT – Fredrikstad (Hjemmekamp i ROLVSØYHALLEN) Res: 2-5

Da var siste seriekamp for våre «HVITE gutter» unnagjort. Den endte som vi ser, ikke veldig bra resultatmessig. Vi har i år fått klager (fra «ukjent») for at vi har brukt FOR mange nivå 1 spillere, selvom vi har vært innenfor kvota. Det var ikke noe tema i dag. Nok om det.

Før kampen i dag var vi enige om helt basis ting som vi har fokusert på i hele år. Og som har gitt oss mange fine prestasjoner. I dag så vi ikke veldig mye til det. Vi er på etterskudd og litt for langt unna i litt for mange situasjoner i kampen. Fredrikstad tar en tidlig ledelse på en litt heldig måte. Men mål er mål. Og den ledelsen gir de ikke fra seg. De to måla vi scorer er veldig fine og kommer av at flere gjøre riktige ting SAMTIDIG 🙂 👍! All ære til dere som prøver å ta tak i LAGET og som virkelig vil der ute 👌! Men i dag var dere dessverre litt for få. Skal resultatene og prestasjonene komme / vare over tid (som før jul) må treningsoppmøtet OPP. Det er der grunnlaget legges. Ting kommer ikke av seg selv, boys.
Dette er en type evaluering som flere av oss deltagende i kampen var enige om i garderoben etter kampen. Inkludert spillere.

Vil takke for bidragene til de G12 spillerne som var med i dag 👍!

Pål / Ketil / Ole Petter.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle