Søk
Close this search box.

G15, NM 2019

Etter kvalifisering mot Fredrikstad og Øreåsen var det vi som gikk av med seieren i SØBR kvalifiseringen. Det burde gi oss en OK pulje i sluttspillet. Vi kom i gruppe med Ull/Kisa, Lørenskog, Bodø og Sandnes. Ull/Kisa kjenner vi fra tidligere i OABR G15 Elite. I serien fikk tapte vi med to mål i begge kamper. De andre lagene kjente vi svært lite til, men det skulle bli spennende å spille mot helt nye lag.

Troppen vår bestod av følgende spillere: Harald Olsen, Tobias Konnerup Haugli, Magnus Wiig (M), Tim Erik Falchenberg Johnsen, Magnus Henriksen, Jesper Strand, Nicolai Risberg, Mathias Haglund, Linus Arnesen, Markus Flåt, Tuva Aube Heines, Christoffer Gjødalstuen(K), Tristan Hansen, Magnus Martinsen, Benjamin Wilschut og Simon Ludvigsen(M).

Det skulle spilles fire kamper på lørdag, den første 09:00 og den siste 20:30. Det var duket for en laaaang dag for både utøvere og foresatte.

Kamp 1, Ull/Kisa vs Sharks:

Det var Ull/Kisa som fikk nettkjenning først. De satte også sitt andre før vi våknet. Men så tok vi over kampen, da det gjenstod 5 min. igjen av kampen overtok vi ledelsen i vårt andre PP. Ull/Kisa tok ut keeper når det gjenstod 3 min. Det utnyttet vi godt, ballen ble plassert i åpent må to ganger av lagets kaptein. Det var 1 cm i fra at det ble et hat-trick. Ull/Kisa pyntet på resultatet når det gjenstod 12 sekunder. Resultat: 3-5.

Kamp 2, Sharks vs. Sandnes:

Første kamp mot ett av lagene vi aldri har spilt mot før, spennende! Det viste seg raskt at dette skulle gå veien. Vi tok ledelsen 7-2 etter første omgang og slipper til alle spillerne i andre omgang. Andre omgang vant vi 6-0. Da endte kampen 13-2. Litt overraskende resultat mtp at dette var et NM sluttspill.

Kamp 3, Lørenskog vs Sharks:

Denne kampen ble veldig lik den forrige. 0-8 i første omgang og 0-4 i andre omgang. Resultat: 0-12

Kamp 4, Sharks vs Bodø:

Nok en kamp vi dominerer. 9-0 etter første omgang og 4-0 i andre omgang. Resultat: 13-0.

Det ble derfor full pott med 12 poeng og vi var klare for å møte Tunet i Semifinale på Søndag.

Kamp 5, Sharks vs Tunet

Vi fikk det laget vi ønsket oss i semifinalen. For knappe to uker siden slo vi de 2-4 i siste seriekamp i samme hall. Skulle vi klare å gjenta bedriften?

Det viste seg raskt at ett halvt døgn i hall med fire kamper dagen før og en times reisevei skulle sette spor i gutta. På to bytt og to minutter fikk Tunet to mål. Vi klarte ikke å komme opp i spiller og ball. Det ble veldig mye å gjøre bakover. Det ble endret noe i rekkene for å forsøke å henge med. Det holdt i 8 minutter, men da fikk Tunet sitt tredje. Etter det raste det bare på. Etter første omgang stod det 0-6 og en skuddstatistikk på 2-14. Ingen god periode for haiene. Andre omgang ble noe bedre, noen flere skudd på mål, men ingen i nettmaskene. Tunet fikk 3 nettkjenninger til. I tredje omgang benyttet begge lag alle sine spillere og Tunet vant siste periode 1-3. Resultat 1-12.

Vi gratulerer Tunet med seieren og ønsker begge finalister lykke til, måtte det beste laget vinne!

BB: Harald Olsen

Oppsummering fra trener Pål Kristian Antonsen:

Jeg syns spillerne oppførte seg eksemplarisk i helgen. ALLE mann taklet premissene for NM-uttaket på en utmerket måte 👏👏!! Blide, positive og masse oppbacking fra de som ikke startet kampene. De som hvilte utover i kampene fortsatte der de andre slapp. Med å støtte lagkameratene sine 👏👏!! Alle viste god lagånd!! Vi uttalte god tid i forveien at om du er 13 eller 15 år og blir tatt ut i troppen, så spiller ikke det noen rolle. I helgen skulle alle være likeverdige i dette G15 laget og vi skulle søke det beste resultatet for laget. Og med ETT mål for øyet : NM-finale neste helg.
Denne gangen lykkes vi dessverre ikke. Men vi får bruke det som læring, trene på og ta med erfaringene videre til neste år. I denne troppen finnes store potensialer og fantastiske typer 😃👏! Det lover veldig godt for fremtiden til Sharks 👍!!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle