Søk
Close this search box.

G16 Sarpsborg – Fredrikstad 2-5

Lørdagens kamp mot Fredrikstad starter bra og gutta virker veldig tent. Vi får fortjent 2-0 i første periode, og det kunne vært mye mer om ikke Fredrikstads keeper hadde stått som en vegg. Etter hvert som Fredrikstads keeper selvtillit øker, minsker våre gutters lyst til å prøve avslutninger. Vi forsøker ved mange anledninger å spille oss helt inn i mål. Det er ikke lett på dette nivået, og andre periode ender med 0-1. I 3. periode er Fredrikstad til tider det styrende laget, de utligner og tar etter hvert over ledelsen. Det blir gjort grep på benken, uten at det ser ut til å ha noe effekt. Perioden ender med 0-4, og vi går med ander ord på et stygt tap.

Som tilskuer må jeg si at det er god underholdning. Mye bra innebandy og høyt tempo hele veien. Veldig spennende nesten helt til siste minutt. Trist at det ender med tap, men ingen grunn til å gråte over spilt melk. Vi har nå 2 kamper igjen i serien, mot Greåker 1 og 2. Vinner vi disse så vinner vi serien, så nå er det bare å stå på!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle