Søk
Close this search box.

G17 NM gruppespill

Helgen 23-24.3 var det gruppespill til NM for G17 i Sarpsborghallen. Våre gutter hadde havnet i gruppe med Tunet, Slevik, Gjelleråsen og Sjetne, så ingen så vel for seg at det skulle bli lett.

Gutta var i siget og spilte bra hele dagen. Det endte med 3 seiere og en uavgjort. Dette holdt til gruppeseier! Vi skulle da møte 2. plassen i den andre gruppen til semifinale på søndag. Der slet Greåker seg videre da Ajer overraskende tok poeng mon Nor 92.

På søndag var det få ting som stemte for våre gutter. Greåker fikk en tidlig ledelse, og den økte jevnt og trutt hele kampen. Det er vel ikke annet å si enn at Greåker var det beste laget denne søndagen.

Jeg vil bruke anledningen til å takke gutta og lagledelsen for en flott sesong med mye underholdende og bra innebandy. Stå på videre!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle