Jenter 13 legger in lodd på medalje i år!
3. november 2018
G13: seriekamp 2 20118/19 G15 serien SØBR
4. november 2018

Bortekamp på Gjelleråsen i G17 elite serien, gutta trengte poeng etter en litt treg start i denne serien. Det var usikkerhet i bilen på hvor gode GIF var, og ikke en fordel for G17 haiene at de hadde sendt 2 av gutta med A-laget til Harstad.

Det begynte veldig jevnt, begge lag hadde god kontroll bakover og målvaktene ble ikke stilt på de helt store prøvene. Litt ut i perioden pådro GIF seg en 2 minutter, den ble utnyttet godt og det sto 0-1. Bare sekunder etter kom utligningen til 1-1 som holdt seg ut perioden. Fra tribunen så det ut til å være et ganske rettferdig resultat.

Etter pausen fikk Sarpsborg mer kontroll, pasningene satt, og spillet foregikk stort sett på GIFs banehalvdel. Spillet ble bare bedre og bedre, og kommentarer som «Outstanding», «aldri sett de så gode» og «lekkert spill» ble hørt på tribunen. Målene kom da også, til tross for meget god innsats av GIFs målvakt. Det kom selvsagt noen kontringer og etablerte angrep i mot også, men også i målet ble det vartet opp med supert spill. Andre periode endte 0-3 og siste endte 0-2, så sluttresultatet ble 1-6. Stor takk til gutta for en meget underholdene og velspilt kamp.