G19 Elite. Ny komfortabel seier over BMIL

G17, Sarpsborg 2 – Greåker2
7. november 2018
Jenter 12 på scoringshumør
12. november 2018

På grunn av omberamming av kamper, kom bortekampen mot BMIL allerede denne uken. Med sist kamp mot de frisk i minnet, som vi vant 17-1, var det lett å gå inn til denne kampen med en innstilling om en lett match. Derfor var det viktig å fokusere på at om vi ikke gjorde jobben, ville BMIL absolutt utnytte mulighetene de fikk.

Og det gjorde de. Vi starter «oppskriftsmessig», og putter første rett før tavla viser 2 minutter. Neste kommer 3 minutter senere. Så slipper vi oss ned, mister fokus og markering, og dermed reduserer og utlikner BMIL. Et par ord fra levra fra ledelsen og gutta finner tilbake fokuset. 3 kjappe scoringer fra oss, før vi slipper markeringene igjen og de får en ny redusering. Vi putter en til før pause og stillingen er 3-6.

2. periode er bedre, da vi ikke slipper de til like lett som i første. Vi putter 4 og de får 1. BMIL har noen spillere som har greit nivå, som utnytter dette når vi mister fokus og markering. Stillingen til pause er 4-10.

3. periode blir jevn i protokollen, men banespillet er stort sett vårt. Vi ruller til tider bra, men har ikke like god uttelling på sjansene vi skaper. Vi scorer annenhver gang og heldigvis er det vi som får den siste. Slik at vi vinner perioden 3-2. Matchen vinner vi 13-6. Ingen strålende kamp, men godt med 3 nye poeng! Gledelig å se at begge rekkene produserer like bra, særlig med tanke på 2.rekka består av G17 gutter(+ Jørgen Nordahl i noen bytt) og at et par av de debuterer på G19. God innsats også av Simon(G15 keeper).

Fornøyde etter en grei seier

Poeng: #87 Mario Berntsen 2+3, #10 Endre Korssund 4+0, #37 Magnus, #30 Stian og #78 Imre 1+2