Fem spillere fra Sharks tatt ut til samling med A-landslaget
5. desember 2017
G16 Fredrikstad – Sarpsborg Sharks 6-11
9. desember 2017

Denne sene freddan tok vi i Apalløkka idrettshall i Oslo. Grei var motstander og vi hadde planer om å forbli ubeseiret..

Det starter bra i første periode og vi får et kjapt mål ved Sjur Ulrik Strand på pass fra Mikael Svendsen. Flott mål! Grei utligner etter hvert på en høy sprettball som finner veien inn bak Christoffer i målet vårt, det står dermed 1-1 etter første periode. En periode vi egentlig styrer og kontrollerer, men vi knoter det til når vi skal inn foran kassa.

Andre periode er bedre og vi tar ledelsen 1-2 ved Mario Berntsen fra Sander Owren. Deretter kjører vi fullstendig over Grei og spiller konstant i angrepssonen. Jørgen Nordahl setter 1-3 assistert av Magnus Jarberg. Så surrer vi det til litt og lar Grei få et mål til 2-3, før Jørgen scorer 2-4 målet etter flotte kombinasjoner med Fredrik Gjødalstuen og Håkon Henriksen. Deilig å få det målet der, og vi går til pause med en 2-4 ledelse.

Tredje periode starter med et brak og Magnus setter 2-5 etter assist fra Fredrik etter et halvt minutt. Så slipper vi inn et nytt mål før vi øker til 3-6 ved Sander på pass fra Tobias Brevik. Helt på slutten slipper vi inn Grei i kampen helt unødvendig ved å slippe inn to langskudd som kommer seg gjennom en gjeng spillere og sniker seg innenfor stolpene… da blir vi litt smånervøse de siste par minuttene når Grei tar ut målvakten sin, men vi klarer å dra det i land..

Vi tar med oss en seier på en litt varierende dag, og det er vi fornøyd med. Fortsatt ubeseiret i G19 elite!!! Vi kjører hele kampen med tre fulle femmere og bruker også begge keeperne våre. Hele gjengen er med og bidrar, bra jobb av alle mann!

Kampfakta: G19, Grei vs Sharks

(tidene for kamphendelsene stemmer ikke helt pga problemer med nettverket i hallen, men rekkefølgen er korrekt)