God Jul kaffe
1. desember 2020
Årsmøte 2021 – Sarpsborg Innebandyklubb
9. februar 2021

Det ble en forsinket start av årets nybegynnerkurs / innebandyskole. Vi ønsket å se an smittesituasjonen etter sommerferien, så oppstart ble først etter høstferien. Det ble ingen lett oppstart m.t.p smittevernregler, men vi fikk det til og det har totalt vært 46 nye innom og prøvde seg, 18 jenter og 28 gutter. Dette har latt seg gjør takket være at vi fikk nytt vant av Sparebankstiftelsen.

Det er ikke bare de yngste som har hatt glede av det nye vantet, her ser vi klubbens unge og lovende jentespillere:

Det er ekstra hyggelig at vi de to siste årene gar hatt meget god rekruttering, både på jente- og guttesiden. Vi er eneste klubb i Østfold som satser på egne jentelag og har lag i eliteserien. Dette takket være et brennende engasjement for å få det til. Det er svært viktig for klubben og kommende eliteseriespill at dette fortsetter også i fremtiden. Til tross for lite halltid og få hallflater i byen, så hjelper det godt at vi har nytt vant som kan dele opp spilleflaten i tre like deler. Det muliggjør at flere kan trene på samme flate, det har vært spesielt viktig i disse tider hvor man fysisk måtte dele opp gruppene.

Ta vare på hverandre og følg smittevernreglene slik at ingen flere blir smittet og at vi kan komme i gang igjen med kamper nyåret, det er mitt største juleønske for i år.

Da gjenstår det å takke alle involverte og ønske en riktig god jul og et godt nytt munnbindfritt år!

Jørgen Karlsen
Rekrutteringsansvarlig
Sarpsborg IBK