Helgens kamper – uke 42
19. oktober 2022
Helgens kamper – uke 43
26. oktober 2022

G15 Elite
Greåker – Sarpsborg: 4-4 (0-2)(2-2)(2-0)
Skudd: 18-23 (1-9, 12-6, 5-8)
Tilskuere: 62

Kampene mot nabo Greåker er alltid spesielle, for begge lag vil jo være best i by’n. Før sesongen møttes lagene i Kick Off Cup, der lagene vant en kamp hver. Så det var dermed duket for ett jevn og spennende oppgjør. Og det ble det.

Første periode starter litt nervøst der begge lag har noen halvsjanser, før vi tar ledelsen etter drøye 8 minutter av Fabian pass Noah. Rett etter scoringen får vi en 2 minutter, men gjør et godt BP så vi slipper med skrekken. Resten av perioden har vi ett godt trykk på Greåker, og etter knappe 17 minutter øker vi ledelsen til 0-2, denne gangen Jarle fra Noah. En bra periode der vi har god kontroll og vinner skuddstatistikken hele 9-1.

Andre periode starter som den første sluttet med god kontroll, og vi scorer både 0-3 (Jarle fra Aksel) og 0-4 (Noah fra Jarle). Rett etter den siste scoringen reduserer Greåker til 1-4 og begynner å spille 2-2-1 med høyt press. Vi blir litt stresset og Greåker tar initiativet i kampen. Etter knappe 18 minutter kommer også nok en redusering og perioden ender 2-2. Greåker vinner skuddstatistikken 12-6.

I pausen ble vi enige om at vi må ta ut Greåkers store spiller Adrian Kristoffersen, da Greåker kun spilte lange baller opp på han. Noe vi lykkes ganske bra med, men når vi drar på både en og to unødvendige 2 minuttere, glipper det litt i markeringen i det siste BP og Greåker reduserer til 3-4. Etter den scoringen har vi noen eventyrlige muligheter for å øke ledelsen, men det vil seg ikke. Og istedenfor at vi dreper kampen utlikner Greåker. Rett før 4-4 scoringen har vi 2 i stengene og en der ballen danser på streken. Også etter reduseringen har vi flere store sjanser, men ballen vil ikke inn. I sluttsekundene hadde også Greåker en kjempesjanse, men vi får heldigvis blokka skuddet.

Kampfakta

Poeng:

Jarle: 2+1
Noah: 1+2
Fabian: 1+0
Aksel: 0+1

Laget:

Mikkel
Aksel – Jacob – Jarle – Noah – Fabian
Theo – Sigvart – Phillip – Sander – Nicklas

Neste G15-elite kamp:

Tunet – Sarpsborghallen – søndag 6/11