Greåker vant lokalderbyet

Tirsdag starter vi opp med innebandy for ungdom/voksne med spesielle behov.
6. oktober 2017
G19 tok sin andre seier
8. oktober 2017

368 tilskuere fikk se et spennende lokaloppgjør i Skjeberghallen i kveld, hvor vi hadde et lite håp om at gutta skulle klare å tukte Greåker i samme stil som vi gjorde mot Tunet sist hjemmekamp. Dessverre får vi en verst tenkelig start på kampen med 0-1 etter bare et drøyt minutt. Etter 11 minutter står det hele 0-4 på tavla og hele kampen ser ut til å gå den veien høna sparker.. Men gutta våre ville det annerledes og gir aldri opp. Greåker var store favoritter selvsagt, med sine gode plasseringer i eliteserien de siste årene, og de var også i føringen hele kampen igjennom, vi kom aldri helt ajour i målprotokollen.

Da det gjensto noen få minutter av kampen så var vi helt oppe på 7-8, og håpet ble virkelig tent! Men gjestene setter da to mål til slik at sluttresultatet blir 7-10. Vi viser at vi kan score mange mål på topplagene, og med litt mer flyt så hadde vi kanskje kunnet få til et overaskende resultat her. Men alt i alt så var det en fortjent seier til Bulldoggene denne kvelden, vi kom aldri helt opp på det nivået vi vet at vi har inne.

Vi spilte for øvrig kampen med ni juniorer, og vi hadde fire sentrale spillere ute med skader. Sett i lys av dette så er resultatet meget sterkt mot et rutinert Greåker lag med et par sentrale landslagsspillere og flere svensker på toppnivå.

For et fyldigere kampreferat klikk deg inn på Assistens og Sarpsborg Arbeiderblad sine sider:

Assisten: Fire strake seire

Sarpsborg Arbeiderblad: Greåker best i lokaloppgjøret

Fredrik Gjødalstuen

Fredrik Gjødalstuen gjorde en god kamp i kveld og ble fortjent kåret til vår beste spiller.

Bilder fra Assisten, fotograf Kent Henriksen: