Vondt bortetap mot Sveiva
18. september 2018
Sesongens første 3-poenger i boks.
22. september 2018

Skrevet av Anette Bakkevik:

Et sikkert tegn på høst og ny sesong er Plankecup. 22 jenter født 07 til 05 stilte spente opp på kampene i helgen. Jentene er en blanding av nye spillere samt fjorårets J13 og har bare trent sammen i noen uker.

Første kamp er på fredag mot Tunet Gul. Mia V, Sofie og Celine spiller sine første kamper og gjør det veldig bra. Det er moro å se hvor fort de venner seg til spillet. Ingrid spilte sine første kamper i fjorårets turnering, i år spiller hun sine første som keeper. Står kjempebra og redder 34 av 40 skudd – Tunet vinner 6-2 etter at Margit driblet seg gjennom alt og alle to ganger. Besøk av tidligere spillere er alltid hyggelig – jeg er helt sikker på at du savner gjengen Sarah 🙂

Tidlig lørdag morgen er det Nor-92 som står på andre siden av banen. May-Britt tar med jentene på en liten tur for å vekke de før kamp og nye oppvarmingsdanser øves inn. Vi spiller veldig bra og Thea setter inn et fint mål på backhand. Julie løper fra de fleste og setter sitt første mål for laget. Resultatet blir 2-2 i en jevn og spennende kamp med masse engasjement på tribunen og benken. Det er godt å se at bekk spillet vårt har blitt mye bedre – masse fine pasninger og

 

Noen timer seinere er det klart for ny kamp, denne gangen er det Holmlia vi møter. De vant serien i fjor og vi forventer å bli liggende i forsvar mye. Riktignok tar de ledelsen men derfra og ut er det vi som styrer. Maria S får sine første minutter som keeper og det går veldig bra. Eline scorer på et flott skudd og Helene venter til det er et sekund igjen med å sette vårt andre. Vi har masse sjanser og spiller godt mot Holmlia – taper 3-2 men tar det som en halv seier.

Søndag morgen møter vi det antatt sterkeste laget i pulja – Tunet Lilla. Det blir tap 5-0 ikke så mye mer å si om det. 3 av spillerne våre er med J15 i Borgehallen og Aurora, Helene og Mia M klarte seg veldig bra. 3-0 seier over Stathelle og en skikkelig suser fra midtbanen fra Marberg. Jeg tror alle på laget vet hvor hardt hun kan skyte, nå er jeg sikker på at alle på Stathelle vet det og.

 

I sluttspillet møter vi Nor-92 igjen. Alle jentene jobber bra sammen og det står 3-0 etter 5 minutter. Aurora scorer, Julie scorer, Margit scorer.

Helene vil score det peneste målet og sette ballen i krysset etter et mønster angrep. Målet ble filmet og kan sees på Fb gruppa vår for de som ennå ikke har sett det (verdt å se flere ganger, alle 5 utespillerne gjør alt riktig i forkant av målet). Vi vinner 6-1 og jentene feirer som om de har vunnet VM.

Siste kamp møter vi Tunet Lilla igjen og taper 5-0 etter en herlig kamp. Vi prøver en ny taktikk og jentene følger den til punkt og prikke. Vi har flere skudd i stolpen og kunne gått til pause med ledelse. Det blir en fin avslutning, jentene kjemper på hele tiden og er fornøyde selv med tap.

Takk for en fin helg til alle som bidro, gleder oss til seriestarten!