Søk
Close this search box.

J14 gjør en kjempe-kamp.

J14 møtte på Esso Grålum for avreise mot hovedstaden. I dag var det Tunet 2 som stod på motsatt side av banehalvdelen. Vi overhørte kapteinen spørre om jentene var klare og det kom et lunkent ja til svar, hun prøvde en gang til og fikk litt mer respons. Vi lurte derfor på hvordan dette skulle gå, det var tross alt Tunet 2 som var motstander. For en kamp det ble.

Jentene stod på fra første dropp. De jobbet bra i forsvar og var samtidig angrepsvillige. Det tok ikke mange minuttene før første målsjanse var et faktum, dessverre gikk den ikke inn. Jentene jobbet på og etter ca. ni minutter satt den første ballen i nettmaskene. Det var deilig og jubelen stod høyt. Bare drøye tre minutter etter satt Sarpsborg nok en ball inn bak Tunets målvakt. Første periode endte dermed 0-2. I andre periode fortsatte jentene det gode spillet. De jobbet sammen som lag, hadde gode pasninger og mange fine oppspill. De pøste på med skudd, men fikk kun uttelling på tre av skuddene. På slutten av perioden glapp det et lite øyeblikk i vårt forsvar samtidig som Tunet 2 viste hva de er gode for. Det var et flott angrep som resulterte i scoring for Tunet. Vi gikk derfor til pause på stillingen 1-5.

Tredje periode startet med det samme flotte tempoet. Jentene tettet igjen bak samtidig som de fortsatte å produsere i den andre enden. Alle på banen gjorde en strålende innsats. Ca. 39 minutter ut i omgangen setter jentene inn vårt åttende mål, men bare minuttet senere slipper Tunet til og får registrert et ny scoring. Deretter klarer Sarpsborg å holde buret sitt rent, og i tillegg sette to baller inn bak Tunets målvakt.

Kampen ender dermed 2-10 og vi kan reise glade og fornøyd hjem til Sarpsborg. Neste gang, 5. februar, møter vi Tunet 1 hjemme i Skjeberghallen. Vi krysser fingre for at jentene fortsetter det gode spillet og den fine trenden de er i nå.

Alltid deilig når man ser at ballen sitter i nettet, men dessverre ikke like moro for målvakt som må plukke ballen ut av målet igjen.

 

 

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle