Søk
Close this search box.

J16 Elite: Sharks – Tunet 3-3

Serien skulle avsluttes mot Tunet J16 og jentene var klare til å revansjere 6-1 tapet i Høyenhallen rett før jul i fjor. Denne kampen stilte Tunet med et ganske ungt lag, men uansett var vi sikre på at de ville gi oss skikkelig kamp om de siste poengene i serien 2016/-17.

I forkant av kampen gjentar vi mye av de samme ting vi har nevnt før i de siste kampene vi har spilt. Det er ikke tvil om at Tunet har snakket om mye av de samme ting og kampen starter i høyt tempo med mange sjanser begge veier. Føler vi har en lite overtak i kampen og skaper helt klart flest sjanser, men det tar litt over 17 min. før vi går opp i ledelsen 1-0 med et flott skudd av May Celine Dyhre (ass. Tuva Heines) dette blir da resultatet etter 1. periode.

I pausen snakker vi om å holde det høye presset, tempo og de gode pasningene. Vi starter 2. periode slik første avsluttet, men Tunet hadde ikke tenkt til å gi seg uten kamp. Det går ikke mer enn litt over 3 min. før de utligner til 1-1.  Etter målet trykker jentene våre fortsatt på med mange bra skudd, men Tunet har en meget habil keeper som holder dem inne i kampen. Etter 11min. ut i 2. periode får vi endelig en scoring med Sofie Andreassen (ass. Juni Evensen).

Det går kun litt over 1 min. ut i 3. periode før vi går opp i en 3-1 ledelse med Ingrid Andreassen. Vi fortsetter å skape sjanser fremover, men som sagt tidligere har Tunet en keeper som ikke vil slippe inn flere mål den dagen. Utover i 3. periode blir nok jentene litt slitne og det glipper litt i markeringene. Tunet klarer å utligne ledelsen vår gjennom 2 scoringer etter 5 og 15 min ut i 3. periode. Etter dette har vi flere sjanser til å avgjøre, men får ikke noen nettkjenning slik at kampen ender 3-3.

Vi var uheldige å fikk 2 skader i løpet av kampen, Frida Juelsen og May Celine Dyhre, god bedring og håper de er snart tilbake.

Nå gjenstår noen lette treninger til før NM sluttspillet starter, vi gleder oss.

 

Den endelige tabellen er her

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle