G12, Fredrikstad hvit mot hvithaiene
14. januar 2017
Jenter 12 spiller årets første kamp.
15. januar 2017

Etter vi hadde en flott tur til Gøteborg med deltagelse i Gothia Cup, hvor nesten alle jentene på J16 laget, deltok de på J18 der borte.

Etter mange bra kamper endte vårt cupeventyr i semifinalen i B-sluttspillet.

Det er alltid mye å lære da vi er ute å spiller på slike cupper og det var nettopp kampene fra Gothia vi har snakket om på trening, og nå i garderoben før kampen i dag. Vi snakket da om å bli mer nøyaktighet i pasningsspillet og også mer direkte pass og færre «touch», mer bevegelse og å snakke mer på banen.

Kampen er ikke mer enn 25 sekunder gammel da Emilie Sundnes scorer vårt første mål med assist fra Emely Thorsen.

Jentene gjør det vi ble enige om og fortsetter å fylle på scoretavla med jevne mellomrom og det er 4-0 da vi går til pause etter første periode med 2 mål fra Emely Thorsen og 1 fra Victoria Haugen.

Etter litt frukt og vann i pausen starter andre periode nesten som første, Emilie Sundnes score etter en assist fra Emely Thorsen etter kun 39 sekunder. Jentene fortsetter med mye bra pasningsspill og god bevegelse. Hjemover er det en fin ro og tålmodighet mellom spillerne og bakerst står keeper Silje Karlsen som en levende vegg, det måtte en uheldig styring fra en av våre egne som gjorde at Sagene fikk sitt ene mål. Det står 7-1 etter to perioder og vi blir enige om å flytte om på spillere slik at de får prøvd seg i andre posisjoner og for å få litt variasjon.

Uvant med nye plasser og posisjoner, men jentene løser utfordringene veldig bra, selv om det ikke ble noen flere mål ble det skapt mange sjanser og en del bra skudd. Flott gjennomført kamp.

Målscorere var:  #3 Emilie Sundnes 3, #9 Victoria Haugen 2, #18 Emely Thorsen 1(2), #28 Ingrid Andreassen 1, #6 Ida Støa (2), #29 Cecilia Andersen (1)

Tabell J16 Elite

sagene-if-klubblogoVSSharks-logo