J8 / J10 på minirunde i Borgehallen 9 desember

Trekning i klubblotteriet 2017
12. desember 2017
Seks jenter fra Sarpsborg tatt ut til romjulssamlingen for U-19 landslaget
13. desember 2017

Skrevet av Fredrik Skaiaa Berg

Det var mange oss som hadde vært på minirunde for første gang i tindlundhallen den 25 november og det var knyttet store forventinger til denne minirunden både fra spillere, foreldre og trenere.

Tuva har arbeidet målbevisst med treningsopplegget, basert på de tidligere minirunder og hva vi har sett under samtrening med G8.

Første kampen spilte vi mot Askim og våre jenter kom fort ut på Askim sin banehalvdel og hadde et godt passningspill med hverandre. Fiona var veldig god på pasning og kommunikasjon og dette plukket resten av laget opp under resten av kampen.

Hele laget var i godt humør og holdt tildelte spilleplasser godt. Thea og Melissa ble gode på og sentre langs vant og inn i midten noe vi også scoret mål på. Mathea var frempå og fikk vist resten av laget hvordan man tok ballen fra motstanderen og ikke ga de tid til å komme til skudd.

I den andre kampen møtte vi mini piratene fra St. Croix og fikk virkelig møte god motstand. St. Croix spilte aggressivt med gode løpere og klarte å spille jentene våre ut av balanse. Vi glapp litt på plassering og pasningsspillet men fulgte i mye større grad opp de individuelle målene. Hedda og Angelica fikk begge full uttelling og hadde en tydelig fremgang i eget spill på banen. Emma, Thea og Nicoline klarte seg godt på både skudd mot mål og pasning men en sammenklu‌mpning av både St.Croix og Sharks spillere gjorde at ikke alle skuddene fikk full uttelling. Mellissa sto stødig som bekk og hadde gode skudd mot mål og våre andre spillere.

I siste kampen møtte vi Greåker mini og jentene fant tilbake til roen fra første kamp. De var gode igjen på å holde posisjoner, kommunisere og pasningsspill. Annie fikk vist frem både løping og pasningsspill og med Millie som var storartet i mål lot de ikke Greåker Bulldogs i nærheten av nettet. Samspillet mellom Fiona, Emma, Thea og Nicoline resulterte i flere gode mål og stemningen var veldig god selv om flere begynte og bli slitne. Sofie hadde den største fremgangen på banen i siste kampen og var en gledesspreder sammen med Angelica og Hedda.

Trenerteamet merket seg at mange hadde store fremskritt under minirunden og det er utrolig gøy å både se og høre at jentene koser seg og bemerker at treningen har hatt effekt.