Norge U19, med fire Sharks gutter rykket opp til A-VM
8. mai 2017
Thomas Norheim fortsetter som dametrener
10. mai 2017

Gøteborg cup

Endelig var det jenter 12 sin tur til å reise til utlandet for å spille innebandy.
14 spente jenter med foreldre og trenere reiste til Gøteborg cup 29 april- 1 mai.

Jentene sov i egne leiligheter, noe de klarte utmerket godt.

Det skulle bli spilt 4 kamper, noe jentene gjorde. Det ble dessverre ingen seier på jentene, men det så ikke ut som å ramme denne jentegjengen noe særlig.

 

Dag 1

De kosa seg på Universeum dagen de kom til Gøteborg, etter at de hadde spilt den første kampen. Hadde jo litt av en heiagjeng på tribunen også. Selv om det ble tap var jentene blide og fornøyde. Taco var maten de kosa seg med etter Universeum. Selvom tacoen var sterk ble de mette og gode. De var en sammensveiset jentegjeng som kosa seg sammen denne kvelden, de besøkte hverandre på rommene og når det var kvelden var de utrolige flinke til å finne roen på rommene.

Samling ved mål før kampen settes i gang

 

Dag 2

Denne dagen spilte jentene 3 kamper. De fikk prøvd litt av hvert på banen. Mellom kampene hadde jentene nok å gjøre, det var pent vær så de var ute og lekte og koste seg. Etter kampene dro jentene tilbake til leilighetene før vi gikk på en liten gå tur i Gøteborg. Turen gikk til Tradgårdsforeningen. Etter å ha kosa oss litt i sola tok vi trikk til stedet vi spiste pizza. Selv etter 3 kamper gikk jentene på tur, selv om de var litt slitne var humøret på topp og stemningen god da vi spiste pizza. Tror de ansatte på pizzastedet var slitne i hodet da vi var ferdig. Så gikk turen til stedet jentene bodde, hvor de fikk dusjet og slappet av, før det var litt quiz på kvelden. Jentene sovnet ganske fort denne kvelden.

Dag 3

Da var det høydepunktet for turen nemlig Liseberg.

Jentene kosa seg masse med karuseller og alt som hører Liseberg til.

Samlet gjeng før alt det gøyale begynner.

 

Må få takke alle foreldrene som kjørte jentene til og fra kamper og for noen supre jenter dere har.
De er noen fantastiske jenter, tar vare på hverandre og har skapt mange fine opplevelser og minner sammen.

 

Det har vært en sesong hvor alle har blitt godt kjent og lært mye av hverandre på banen og utenfor. De er inkluderende når det kommer nye jenter på trening så samholdet kan man ikke klage på.

-Vil gjerne takke Line Jeanette Kuczera for all hjelp denne sesongen. Du har vært gull. -Så må vi også få takket Anne Marit Eriksen for mange fantastiske bilder av jentene under kamper og diverse.

Ønsker alle en fin og ny sesong videre.