Jenter 12 spiller årets første kamp.

J16, Sharks – Sagene 7-1
14. januar 2017
G14, Sarpsborg hvit – Greåker Rød
15. januar 2017

Lørdag 14/1 spiller j12 årets første kamp mot Østensjø/dverg som ender i poengdeling. Kampen starter med full lys og haishow. Dette har mange av jentene gledet seg til. Vi avtaler klart og tydelig i garderoben at det ikke er noen pingler som har lov å få den introen på kamp.

Heldigvis tar jentene dette til seg. Motstanderne spiller tøft og kommer mye i angrep. Haiene klarer å stå imot utrolig bra.

Selvfølgelig har vi gode angrep også, men skuddene sitter ikke helt og de som sitter blir stoppet av målvakten. Første periode ender 0-1 til bortelaget.

I andre periode skjer det mye spennende. To av våre haier drar på seg skader og vi blir meget svekket i mannskapet, men vi klarer å holde spillet gående med høyt tempo. Det andre som skjer er at vi får en utvisning og det blir straffe til bortelaget. Dette viser hva vi er villige til å gjøre for å prøve vinne denne kampen. Utrolig bra engasjement 👍

Ang straffen så er det null stress når man har en vegg i målet.

Boxplay etterpå blir spennende. Det har vi ikke gjort så mye før, så det kan vi sikkert 😉👍 og jada, det klarer vi galant.

Ellers skjer det ikke så mye i andre periode.

I tredje periode blir vi enige at vi MÅ få til flere skudd, høyere tempo og bedre angrepsspill. Vi får til mye av det vi har snakket om, men det skal vise seg at det er vanskelig å få ballen inn i mål. Det er først på tampen av kampen som vi trykker til det etterlengtede målet og utligner til 1-1, som også blir kampens sluttresultat.

Vi i trenerteamet er kjempestolte av jentene. Sist vi møtte dette laget ble det tap. Det viser at vi er på riktig vei og at vi ikke gir oss!