Jenter 13 legger in lodd på medalje i år!

2 debutanter med på storseier i nord.
3. november 2018
G17 tok med poengene hjem fra Gjelleråsen
4. november 2018

Jenter 13 legger in lodd på medalje i år!

 

Sharks jenter 13 har åpnet de 3 første kampene knallsterkt i år.

 

13/10 i år stiller j13 på årets første kamp borte mot Østensjø. Dette er en kamp som viste seg til å bli meget spennende, jentene spiller utrolig godt og arbeider fint sammen. Haiene har stort sett kontroll på spillet og leder store deler av kampen.

Østensjø scorer første mål i kampen men dette skal vi ikke ha noe av! Siri putter 1-1 etter bare minuttet senere. Østensjø svarer direkte med 2-1 kun 9!? sekunder etterpå. Heldigvis tar Maria H ansvar og trøkker til 2-2 scoringa.

I andre periode har Marie H på blod på tann og scorer enda en gang til stillingen 2-3.

I siste periode melder seg Helene på scoringslista med å sette 2-4 scoringa i krysset som vanlig. Assistert av Aurora. Østensjø putter 3-4 senere i perioden men herifra kontrollerer vi kampen ut.

Denne seieren kommer av et meget godt lagsamarbeid og god innsats av alle sammen.

Scoringslisten: Høidahl 2+0, Siri 1+0, Helene 1+0, Aurora 0+1

 

Neste kamp var 28/10 mot Nor92.

Her har våre babysharks som oftest hatt gode resultater, derfor er det ekstra viktig at ALLE jentene skjønner hvor viktig det er å ikke ta noe for gitt. Vi går igjennom kampplanen i garderoben og blir enige om hvor viktig det er å ha full innsats uansett motstander, alle er enig.

Første periode drar i gang og ganske kjapt melder seg Maria H på scoringslista til 0-1, Eline syns også det så gøy ut så hun puttet like gjerne 0-2 med en gang.

Plutselig blåser dommeren av og tilkaller trenerne, det viser seg at vi har vært litt uheldige ved registrering av nummer på draktene på kampskjema. (min feil).

Resultatet av dette er 2 min utvisning!? Sannsynligvis ikke korrekt, men greit. Eline er sporty og sitter av de 2 minuttene.

  1. periode drar i gang og Siri har innmari lyst å ta med seieren hjem. Hun putter 0-3 assistert av Mia Vang J. Ikke nok med det, så er Maria H i farta denne dagen og legger til 0-4 målet assistert av Julie. Perioden ender 0-2 og det står totalt   0-4. Jentene går fornøyde av banen.

 

  1. periode drar i gang og Høidahl har ikke dratt hjem enda. Hun setter 0-5 målet. Men nå skjer det som ikke får lov til å skje. Jentene begynner å ta seieren på forskudd. Dette resulterer i at Nor92 tar et krafttak og setter inn 3 raske mål. Jentene blir enige om å ta ansvar og ikke stoppe her. Margit tar tak i saken og setter 3-6 målet assistert av Eline.

Opphentinga er i gang.

Det som skjer da er at Maria H skal utvide banen litt gjennom å takle en motspiller langt over vantet. Hun får 2 minutter for hardt spill, rettferdig dømt av dommeren, men en bra takling. I undertall ser Maria Mevik en kjempeåpning og stjeler ballen på midtlinjen. Hun løper alene mot keeper og setter den enkelt i nettet.

Mia Marberg får også lyst på å score litt så hun punkterer kampen med 3-8 målet.

Innsatsen av hele laget fra resulterer i nok en solid kamp. Meget godt spilt av alle sammen. Målvakter, bekker, centere og vinger. Felles så tar vi seiere!

Scoringslisten: Maria H 3+0, Eline 1+1, Siri 1+0, Margit 1+0, Maria Mevik E 1+0, Mia Marberg 1+0, Mia Vang 0+1 og Julie 0+1.

 

Dette leder oss til helgens kamp 3/11 mot Tunet.

Denne kampen har vi gledet oss til siden vi ønsket revansj på Tunet etter plankecup. Tunet er alltid en tøff motstander og det vet jentene meget godt. Men med to seiere i sekken så har vi jammen ikke tenkt til å gi fra oss noe på hjemmebane.

Kampen drar i gang og Tunet setter første målet etter kun drøye 3 minutter. Haiene jobber fantastisk hardt og stiller opp og hjelper hverandre. For en fantastisk gjeng.

I andre periode setter Thea 1-1 målet assistert av Julie. Dette skal vise seg være meget viktig siden kampen ender med samme resultat. Det blir mye hardt spill ute på banen, men jentene gir ALT for hverandre. De har ikke tenkt til å gi vekk noe gratis. Fantastisk laginnsats av alle jentene! 1-1 mot Tunet er et fantastisk resultat. Neste gang tar vi dem!

Scoringslisten: Thea 1+0, Julie 0+1.

Damer Elite kan glede seg til disse jentene blir gamle nok 😊

Scoringsdronninger per dags dato:

Høidahl 5+0

Siri 2+0

Eline 1+1

Margit 1+0

Maria Mevik Eidal 1+0

Mia Marberg 1+0

Thea 1+0

Helene 1+0

Julie 0+2

Aurora 0+1

Mia Vang 0+1