Klart tap hjemme for serieleder Tunet

Endelig seier for damene
13. januar 2020
Jevn og spennende bortekamp mot Gjelleråsen
16. januar 2020

Søndag var det klart for returoppgjør mot gutta fra Manglerud. Vi tapte knepent 7-8 i Oslo tidligere i sesongen og håpet på revansje. Tunet har gått som toget denne sesongen (som sitt damelag) og plukket hele 46 av 48 poeng. De ledet dermed eliteserien før kampen. Vi visste det ville bli en tøff kamp for oss.

Første periode er en god spillemessig periode for den nøytrale tilskuer. Begge lag spiller bra i høyt tempo fra start og sjanser skapes for begge lag. Vi har de største sjansene tidlig i kampen, men Tunet har i denne kampen en keeper som står som en vegg i mål. Han nekter oss mål og det er tilslutt Tunet som får hull på byllen og scorer to mål sent i perioden. Vi reduserer i siste spilleminutt. Stillingen er 1-2 etter første periode.

Andre periode fortsetter som i første med mye bra spill begge veier, høyt tempo og tøffe taklinger. Perioden gir oss kun to mål takket være to gode keepere, Tunet scorer først før vi reduserer til 2-3 ved et selvmål ca halvveis i perioden. Vi ligger under 2-3 etter andre periode.

Tunet scorer to kjappe mål i starten i tredje periode og lufta går litt ut av ballongen for oss. Vi skaper fortsatt store sjanser, men Tunet-keeperen fortsetter å storspille og nekter oss flere mål i denne kampen. Tunet scorer ytterligere to mål før kampen er over, det siste målet i kampens siste sekund. Kampen ender 2-7.

De to første periodene var for den nøytrale tilskuer en meget bra innebandykamp etter undertegnedes mening, men i siste periode orker vi ikke helt å stå i mot serielederen lenger og Tunet vinner fortjent. Det er ingen tilfeldighet at de leder årets eliteserie, et meget solid lag med matchvinnere både framover og bakover på banen. Tunet-keeperen hadde nok årets redning tidlig i kampen, alle i hallen så ballen i mål, men mål ble det ikke dessverre.

Patrick Hjemgård

PS! Når kaptein Patrick Hjemgård reduserte til 1-2 sent i første periode, gjorde han sitt 200. målpoeng for Sharks. Det er det kun 9 spillere (Fredrik Gjødalstuen gjorde det tidligere i sesongen) som har gjort før ham i historien. Vi gratulerer!

Jørgen Nordahl

Banens beste Sharks: # 24 Jørgen Nordahl.

Poeng Sharks: # 21 Samuel Magnusson 0+1 og # 42 Patrick Hjemgård 1+0.

Neste seriekamp for herrene er lørdag 8. februar borte mot Akerselva.