Søk
Close this search box.

Klubbens nye tilbud til de som vil spille innebandy

Sarpsborg innebandyklubb ønsker å være en klubb for alle. Vi ønsker at alle barn og unge som vil spille innebandy i Sarpsborg kan gjøre det.

Vi vil hjelpe spillere i klubben som ikke har økonomisk mulighet til å kjøpe inn innebandy utstyr og klær.  Vi har derfor laget en utstyrsbank med både nytt og brukt innebandyutstyr, samt opprettet et deltakerfond slik at vi kan spare midler til innkjøp av utstyr.

For å kunne etablere denne utstyrsbanken har vi søkt midler fra ulike stiftelser. Klubben er innvilget kr 20.000,- fra Eidsberg Sparebank. Eidsberg Sparebank ved Steinar Jacobsen og Ravi Borgen-Chandarana overleverte sjekk på J7/9 sin trening 24. mai 2022.  TUSEN TAKK TIL EIDSBERG SPAREBANK FOR STØTTEN! Vi er veldig takknemlige.

Det ble og fattet vedtak på årsmøte i mars 2022 at 10 prosent av resultatoverskudd skal inn i deltakerfondet.


Utstyrsbanken styres i 2022 av styremedlem og medlemsansvarlig Marianne Skjold Heines. Kontaktinformasjon er utstyrsbanken@reverent-shannon.217-170-194-8.plesk.page

Se informasjonsark om både behov for brukt utstyr til utstyrsbanken, men også informasjon om hvordan man som spiller kan benytte seg av utstyrsbanken. 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle