Enkel seier mot Fredrikstad
1. november 2021
Viktig seier borte mot Gjelleråsen
8. november 2021

Tirsdag var det klart for årets første møte med Greåker. Begge lagene hadde vunnet flere kamper på rad og det tegnet å bli et jevnt og spennende oppgjør.

Bortelaget starter kampen absolutt best og tar ledelsen etter kun et par minutter. Vi kommer oss litt bedre inn i matchen etter dette, men halvveis i perioden scorer de røde nok en gang. Vi skaper også noen farligheter, men får ikke uttelling før det gjenstår to minutter. Godt å få sprukket nullen før første pause. Vi går til pause på stillingen 1-2.

Vi får en bedre start på andre periode og utlikner til 2-2 etter fem minutter på vårt første skudd på mål i perioden. En viss Cato Glenge var greit fornøyd med det målet. Adam er ikke lenge i paradis før Greåker igjen tar ledelsen et par minutter senere. Med ca fem minutter igjen av andre periode setter også bortelaget 2-4 som også blir resultatet etter to perioder. Vi blir trykket langt tilbake på banen i perioder og har mer enn nok med å forsvare oss mot en god motstander. Men med kun to mål bak ser vi muligheter før siste periode.

Pang! Vi setter en redusering etter kun 39 sekunder i siste periode og det er full match igjen. Greåker tar mer over etter vår redusering og putter to mål før perioden er halvveis. Vi pådrar oss så en utvisning som vi fint greier å ri av, men kampen ser litt «død» ut for vår del. Men vi gir oss ikke og har vist tidligere at det er god moral i laget. Vi reduserer til 4-6 med et par minutter igjen av kampen. Vi tar en time-out og satser på å ta ut keeper og det gir effekt nesten umiddelbart, 5-6. Vi fortsetter å trykke på for en utlikning med keeper ute av buret, men det blir bare nesten og med et fattig sekund igjen av kampen kan bortelaget sette ballen i åpent mål. Kampen ender 5-7.

Vi taper for et bedre lag idag, såpass ærlige må vi være, men igjen viser vi god moral og henter nesten opp forspranget på slutten av kampen. Det er bare å jobbe videre så vil poengene komme, ingen tvil om det.

Banens beste for vår del ble Christoffer Gjødalstuen som gjør en fantastisk kamp spesielt i det defensive idag.

Målpoeng Sharks: Patrick Hjemgård 1+1, Tobias Holm-Gabler 1+1, Imre Ødegård-Risbakken 1+1, Cato Glenge 1+0, Lasse Schie 0+1 og ett selvmål.

Neste kamp for herrelaget er lørdag 6. november kl 1630 borte mot Gjelleråsen i Lihallen.