U19 Landslaget i Polish cup
6. februar 2019
Superlaget på minirunde
10. februar 2019

Etter et forsmedelig 11-10 tap borte for Tunet i høst der Tunet utliknet i siste sekund og senere vant på straffer, var vi ute etter revansje i haibassenget igår.

 

Kampen startet på verst tenkelige måte for oss med 0-2 etter to minutter, vi er overhodet ikke klar over at kampen har startet tydeligvis. Men vi samler troppene og kommer sterkere utover i perioden og ca midtveis scorer vi to kjappe mål så stillingen er plutselig 2-2. Det ble også perioderesultatet.

 

I andre periode går vi kjapt opp i 4-2, men ca halvveis i perioden er stillingen plutselig 5-5. Begge lag er mer opptatt av å score mål enn å forsvare seg. Vi scorer to mål i siste del av perioden og leder dermed 7-5 etter to perioder.

 

Tunet reduserer tidlig til 7-6 i tredje periode før vi får en kollektiv hjerneblødning og slipper inn 4 mål på under 2 minutter, 4 mål på 5 skudd i den perioden. Dette klarer vi aldri å hente oss fra selv om vi tar ut keeper de siste minuttene, vi scorer to på slutten, men Tunet scorer også ett mål i åpen kasse.

 

Tunet vinner kampen fortjent etter tre perioder og vi trenger å trene mer på å forsvare oss. Vi produserer mer enn nok framover til å vinne kampen, men med 11 baklengs blir det vrient å vinne kamper i eliteserien.

 

BB idag: Jonas Bøckmann

 

Neste kamp er allerede førstkommende lørdag borte mot Sandnes.

 

Poeng: #42 Patrick Hjemgård 3+0, #61 Fredrik Gjødalstuen 1+3, #91 Ådne Øvereng 2+1