Nytt trenerteam i Sharks klart

Målgarantist tilbake i blå drakt
22. mai 2021
HUSK Årsmøtet 2021
25. mai 2021

Klubben har den store glede av å presentere vårt nye trenerteam på herrer elite. Hovedtrener blir ikke ukjente Jonas Magnussen, 34, som kommer fra Slevik IBK og hjelpetrener blir Andreas «Bosse» Anderzon, 45, som kommer fra Greåker IBK. Patrick Hjemgård blir også en del av trenerteamet som spillende hjelpetrener.

Jonas er opprinnelig Sarpsborggutt og har 76 kamper for A-laget som spiller i klubben fra 2003-2008. Han spilte også flere sesonger i Slevik IBK før en skade satte en stopper for videre spill. Etter dette ble han en del av trenerteamet i Slevik som vant flere serie- og NM-gull i perioden Jonas var der. Jonas takket ja til å trene vårt G-19-lag høsten 2016, men ble flyttet opp til A-laget midt i sesongen da klubben trengte hovedtrener der etter et trenerbytte. Jonas trente Sharks i halvannen sesong (2016-2018) sammen med Tormod Høydahl før han har hatt treneroppdrag i Slevik IBK etter dette.

«Bosse» er tidligere keeper for Greåker IBK med 13 sesonger i eliteserien og han har vunnet hele 8 seriegull og 5 NM-gull som spiller, en gullgrossist av de sjeldne. Undertegnede vil ikke tro at det er mange andre spillere i Norge med like stor medaljefangst. Han har også vært med og tatt NM-gull for Greåker G-15 som trener i 2018. «Bosse» har virket som trener i ungdomsavdelingen i Greåker i en årrekke.

Patrick har tidligere vært med som trener for vårt G-19-lag og ført dem til NM-gull i 2018. Han har ambisjoner om å bli trener den dagen han legger kølla på hylla.

Vi ønsker det nye trenerteamet lykke til i sesongen som kommer.

Klubben ønsker også å takke de to siste sesongers trenere Pål Syversen og Bjørn-Erik Thorp for innsatsen og ønsker dem lykke til videre.