Oppsummering av sesongen for damelaget.

G16 NM puljespill, Nesten er ikke nok…
25. mars 2017
G12, Greåker bulldogs vs Blåhaiene 26.03.2017
26. mars 2017

Etter opprykket sist sesong så var vi veldig usikre på hva som ventet oss i 1. divisjon. Internt i apparatet rundt laget var målsettingen å beholde plassen i divisjonen. 3-5 seire var noe som vi mente var realistisk å sikte på. Det skulle vise seg og være feil, veldig feil…

Oppkjøringen til nåværende sesong var bra, vi arrangerte treningscamp med overnatting med påfølgende treningskamp mot Lindås. Dette var meget vellykket og skal gjentas! Sommertreningen var også bra, men vi må nok opp et hakk før neste sesong😉

Når det kommer til seriespillet så startet det med tap mot et sterkt Sagene lag, etter denne kampen vant vi de neste 3 kampene før vi torska skikkelig mot Østensjø. I de påfølgende 4 kampene ble utfallet 2 seire, 1 uavgjort og 1 tap. Så fulgte 9 kamper som alle endte med seier😁😁 En sterk og uventet prestasjon av et veldig ungt lag. Ønsker å trekke frem kampene mot Sveiva, Sagene, Tunet, Østensjø (hjemme) og Vålerenga borte som sesongens beste kamper. Spesielt kampen mot Vålerenga borte var god, måten vi opptrådte på i den kampen er sånn vi skal spille!

Når vi da tar en titt på tabellen så ender vi på 2. plass, 2 poeng bak Østensjø. Østensjø ønsket ikke og rykke opp så vi fikk muligheten, og tar den! Ser vi litt på statistikken for denne sesongen så vinner vi 14 av 18 kamper, 1 ender uavgjort, mens vi taper 3 kamper.
Vi scorer 120 mål (6.6 mål pr.kamp) og slipper inn 75 mål (4.1 mål pr.kamp), 25 spillere har fått spilletid, derav 4 keepere. Vi har spilt med 3 rekker i alle kamper. 19 forskjellige spillere tegner seg på scoringslisten, mens 21 spillere noterer seg for målpoeng!

Nå venter NM J 16 sluttspill for de fleste jentene på laget , når dette er over så rettes fokuset inn mot neste sesong og eliteseriespill. Vi gleder oss til og måle krefter med Norges beste lag og spillere. En ting kan vi garantere allerede nå, ingen kommer til å få det lett mot oss! Vi gir oss aldri og hele laget er vår styrke!

Sjekk ut damelagets 2.-plass på tabellen her