Søk
Close this search box.

Pål Syversen blir ny trener for Sharks Gutter 17

Tekst: Sportslig ledelse ved Pål Espen Groth

Sarpsborg Sharks kan stolt presentere vår nye trener på G17, Pål Syversen (50), opprinnelig fra Oslo. Pål er en meget rutinert trener i Norge, og hans CV sier det meste om hvilken kapasitet vi har fått tak i her.

Han har vært trener for både Sveiva og Tunet sine damer elitelag og har også vært trener i 1. divisjon Østland herrer for Bækkelaget og Målløs (nå Grei). I tillegg har han trent juniorlag både i Sveiva og Tunet på både jente- og guttesiden.  Han har også hatt ansvar for kretslag i Oslo. 

Pål har vært landslagssjef for U19 herrer i to VM, 2013 og 2015. Han har i tillegg vært med som landslagstrener på A-landslag for herrer senior i 2012 og 2014. 

Vår nye trener har gjennomført trener 1 og trener 2 i Norge samt Block 3 Eliteutbildning i Sverige. 

Pål flyttet til Fredrikstad for ca 2,5 år siden og jobber i Sarpsborg. Han er samboer og har en voksen datter. 

Både klubben og Pål gleder seg til å starte samarbeidet. Vi ønsker Pål velkommen til Sharks og masse lykke til med sesongen!

 

Pål Syversen. Foto lånt fra innebandy.no

 

Pål Syversen. Foto lånt fra innebandy.no

 

Pål Syversen i aksjon for landslaget. Foto er lånt fra Assisten

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle