«Pato», klubbens sorte skjørt drar over fjorden

Sarpsborg IBK søker jenter født 2009, 2008 og 2007
26. februar 2019
Innkalling til årsmøte i Sarpsborg IBK
4. mars 2019

Patrick Olsen, klubbens sorte skjørt avsluttet i dag sitt engasjement i Sarpsborg IBK for å dra over fjorden og ta flygerutdanning på Pilot Flight Academy i Sandefjord. «Det blir mange hull å fylle etter Patrick», sier en vemodig sportslig leder for jr. avd.  Kenneth Myrhaugen. Patrick var engasjert i klubbens G9 og G11 lag som trener, en av klubbens dommere og har stilt opp for mange av klubbens lag i både sekretariat og som DJ på elite kamper. I tillegg til dette har han vært G19 spiller, noe har fortsatt kommer til å være ut sesongen om ikke overgangen til Sandefjord går i orden. «Det finnes ikke mange nittenåringer av dette kaliberet, stort engasjement, stort hjerte for klubben, og ofrer mye av sin egen fritid på klubbens yngste for å gi mestringsfølelse og idrettsglede. Det er bare å ta av seg hatten for denne gutten», avslutter Myrhaugen.

Her ser vi avslutningsfesten med G9. 25 gutter og jenter som tar farvel med sin trener med saft og brus. Vanligvis tar vi et lite heiarop etter hver trening, » En to tre, SHARKS!!» I dag skjønte gutta og jentene at det ikke skulle ropes «SHARKS!», men «En to tre, PATRICK!»

Utdannelsen varer i to år, så vi må be om at Rygge åpner innen den tid, slik at Patrick kan flytte tilbake til Sarpsborg etter endt utdanning.

Vi ønsker «Pato» lykke til med ny tilværelse og spennende utfordringer, «The sky’s the limit»!

 

NM vinnere G19 – 2018. «Pato» nr. 66.

 

 

Patrick Olsen

VM, landslagspiller for USA 2016 #66

https://no.wikipedia.org/wiki/VM_i_innebandy_2016