Klubbdager 2. – 4. september – Salming Store Norge
30. august 2019
Tung sesongstart for elite damene
15. september 2019

I årets utgave av Plankecup som arrangeres av Slevik IBK, stilte vi med hele 11 lag. Før man presenterer de ulike lagene må vi rose arrangøren for at de i det hele tatt klarte å arrangere årets utgave det sikreste høsttegnet for innebandy. Under en i uke i forkant blir det klart at Kongstenhallen med sine 5 spilleflater blir stengt i åtte uker. Det jobbes på spreng, natt som dag, for at våre unge spillere skal få kommet seg på parketten igjen. Det blir kortere spilletid i kampene, fra 2×15 min. til 2×10 min og man måtte finne alternative spilleflater. Dette klarte de, og det ble cup!!! All honnør til Slevik for å ha dratt dette i land!

J13:

J13 havner på 2e plass i gruppespillet etter Partille med like mange poeng. I semifinalen slår de GIF 2-1 og var da klare for finale mot Partille som de spille uavgjort mot i puljespillet (0-0). Finalen ble like jevn som i gruppespillet. Etter ordinær tid står det 1-1. Tid for straffer, dessverre var det Svenskene som trakk det lenge strået denne gang.

Trenerteamet er svært fornøyd med prestasjonen til jentene som kjørte på tre rekker igjennom hele turneringen. «Selv om det er tøft med ett så knepent tap, er dette noe jentene vokser på, de støtter hverandre og ser fremover til seriestart om 14 dager», sa en stolt Per Christian Heines.

J15:

J15 spilte fire svært jevne kamper i puljen, to serie, en uavgjort og ett tap. Fire mål i motstanderburet og fire bakover. De kom da på en andre plass i puljen sin. I semifinalen møtte de Sveiva og tapte dessverre  3-0.

J17:

J17 stilte i sammen med noen D2 spillere i damer bredde. De havner på 3e plass i puljen med en seier, to uavgjort og ett tap. I sluttspillet møtte de Gjelleråsen. Denne kampen endte med ett 3-1 tap. Kampen ble tøffe, men de hadde flere gode sjanser til å utligne.

 

G10:

Våre yngste gutter var mange ved påmelding tidligere i sommer, så det ble meldt på to lag. De spilte mange bra og jevne kamper. Mye idrettsglede og noen tårer. Vi møtte flere etablerte lag som var meget gode, men dette taklet våre gutter meget godt. Vi hadde med flere debutanter, utrolig moro å se de knekke koder og bli bedre og bedre for hver kamp. Vel blåst gutter!

G11:

I G11 møtte vi ingen lokale lag, altså lag vi ikke har spilt mot tidligere. Det var gøy! Også her fikk vi brynet oss godt i noen kamper, men vi ga også noen av våre motstandere å bryne seg på. Mye bra spill og mye idrettsglede også her. Etter 4 kamper og syv timer i Lislebyhallen fikk gutta sin velfortjente gullmedalje! «Veldig moro å coache guttene i fire korte med hektiske kamper», sa  Henrik Leinum.

G12:

Småhaiene vant sin gruppe overbevisende med 22-2 i målforskjell(!) på tre kamper. De gikk derfor rett til semifinale, her var motstander Tunet G07. med tanke på at vårt lag består av 07 og 08 spillere viste vi på forhånd at dette kunne bli tøft. Men våre småhaier bet godt fra seg og klinte til med en overbevisende 6-2 seier. Da var det kun småbulldogene igjen som stod i veien for å kunne innkassere det edleste metallet o den største pokalen. Det er småhaiene som vil mest, og tar nok en overbevisende 5-1 seier!!! «Gutta gikk ubeseiret gjennom cup’en med en målforskjell på 33-5, veldig stolt av gutta mine nå», sa en tydelig rørt og opprømt Cato Heidenberg. «Disse gutta kan nå så langt de bare vil!».

G13:

G13 går ubeseiret igjennom gruppespillet. I semifinalen møtte de Asker, en ny motstander som vi visste var gode. Gutta vinner 2-1 og møtte Tunet i finalen som de slo 2-0 i gruppespillet. Skulle de gjenta bedriften og stikke av gårde med gullet? Denne gangen ble Tunet for sterke og stakk av med den største pokalen til hovedstaden med sifrene 5-0.

G15:

G15 havner på andre plass i gruppespillet med en seier (Ull/Kisa), en uavgjort(BSK) og ett tap(GIF).  Det holder til A-sluttspillet hvor vi møtte Onsala i 1/4 finalen. Dette ble en svært jevn kamp hvor vi vant 2-1. Det var da booket for ett aldri så lite lokaloppgjør mot Øreåsen. Nok en gang en svært jevn kamp hvor vi også trakk det lengte strået. Finale mot GIF! Vi hang veldig godt med i første omgang (0-0). Selv med «bare» 2 x 1o min. kamper så begynte det å ta på. Når GIF først fikk hull på oss, klarte de å putte 3 mål før sirenen gikk. «Vi gratulerer og er godt fornøyd med sølvet», sa en noe sliten hovedtrener Pål Antonsen etter kampen. «Jeg vil tippe GIF er en av sesongens NM- og seriegull kandidater, så dette må vi være godt fornøyd med!

G17:

Våre G17 gutter havnet på andre plass i gruppespillet med en seier og to uavgjort. I 1/4 finalen møtte de NOR92 som de spilte uavgjort mot i gruppespillet (0-0) igjen. «Vi hadde spillet og sjansene, men klarte dessverre ikke å få nettkjenningen vi definitivt fortjente», sa Tom Roger Gjødalstuen etter kampen. «Det hele ble da avgjort på staffer som kan være litt bingo, dessverre var det NOR92 som fikk førstegevinsten denne gangen. Veldig kjedelig å tape denne kampen, for neste motstander var Greåker…..».

Herrer Bredde:

Vårt lag i herrer bredde bestod av våre G19 spillere og noen senior spillere. Gutta får full pott i gruppespillet med tre serie og var klare for A-sluttspill. Hør møtte de arrangørens «old boys» og taper knepent 0-1.

Oppsummering:

11 lag

5/5 A-sluttspill

4 finaler

1 GULL!

Endelig er innebandysesongen i gang igjen! Vi ønsker tidligere og nye spillere velkommen til ny sesong, ta kontakt med kontaktpersonen for aktuelt lag og kom på trening! Vi kan love deg mye moro, aldri bløtt, aldri kaldt og et godt miljø du vil trives i!