Søk
Close this search box.

Ref Slevik – Sarpsborg BLÅ: Res: 3-5!!

 Res: 3-5!!

YEEES, HAIS 👏👏!

Nå er jeg vannvittig stolt av G14!! Hjelpe meg for en gjeng dere er. Selvom det står 1-1 etter 1 periode mener jeg at vi er det klart beste laget fra 6 min og ut kampen.
Før kampen var jeg kanskje litt i overkant «hard» mot dere. Men du verden for en respons dere ga. Dette var 2-2-1 på mye av sitt beste!: En heroisk arbeidsinnsats, skyving, hurtige vendinger av spillet, nøyaktighet i pasningsspillet, enkle og hurtige avslutninger, en toppmann som gjør en suveren jobb uten ball, backer som står opp og flytter bein og en målvalvakt som absolutt er der når vi trenger han! Alle de tinga nevnte vi før kampen at vi måtte bli bedre på. Det mestret dere utmerket. Slevik henger rett og slett ikke med når vi snur spillet å stormer fremover. Og vi vinner til slutt 3-5!!
Folk kan evt mene hva de vil om at vi ikke «etablerer» angrep. Hva vil det si å etablere angrep, lurer jeg på?? Korteste vei til mål er ganske effektivt vel 😉?? Gameplan fulgte dere til gangs! Lojalitet større enn hos flere eliteseriespillere!
Denne prestasjonen klarer dere fordi dere er ydmyke, lærevillige, tøffe mot dere selv, uredde og TRENINGSVILLIGE!!
En liten ekstra 🐬 (HAI) til dagens «debutant», Mathias Haglund. Det du gjorde i dag står det respekt av 👌! SAMMEN med gode lagkamerater!
Som jeg sa istad: I morgen er resultatet glemt 😉! Men prestasjonen skal vi ta med oss å bygge videre på! Mange vil sikkert mene at jeg bruker STORE ORD her. Men en STOR prestasjon fortjener STORE ord!!

Hilsen BLÅ OG STOLT G14 trener 👏👑!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle