Sarpsborg sharks J15 mot Sveiva 4/11-17

Søndag 5.11 reiste J13 hvit til Mjøndalen for å spille mot Nor-92.
7. november 2017
En regnværskamp mot Fredrikstad
9. november 2017

 

Lørdag var det duket for en ny hjemmekamp. Vi møtte et lag med lett blanding av spillere, men de var kjappe og jevnt tekniske med oss. Dette ble en jevn kamp der begge lag hadde flere sjanser. Vår eminente keeper stod stødt i målet og hun fikk også hjelp av forsvaret som stoppet mange av mulighetene til Sveiva.  Vi hadde også flere sjanser mot deres mål, men også deres keeper var god til å stoppe de lave ballene.

Første periode startet med at Tuva A.H. fikk ballen i mål etter 2.28.  Etter 13.28 klarte hun bragden på nytt. Det skulle gå 19.25 før noen andre fikk ballen i mål Det klarte Thea på en ball fra Ida C.A.

2.27 ut i andre periode fikk Sveiva inn et mål. 12 minutter senere klarte Thea å få inn et nytt mål. Denne gang på ball fra Tuva A.H. I denne perioden hadde vi en utvisning for låsning av kølle. Vi tok også en time out for en liten pepp talk

Siste periode startet jevn og det ble ført et mål etter 9.02 Og det var det Tuva A.H. som sto for. 13.56 scora Thea på assist fra Adeline. Dessverre fikk Sveiva inn et siste mål et minutt senerer.

Kampen ender 6-2 til Sarpsborg.