Søk
Close this search box.

Seier for G13 over Askim

Dagens kamp mot Askim starter med at William står opp og vinner ballen høyt i banen før han drar av gårde et backskudd som er godt plassert, og vi tar ledelsen etter under 3 minutter. Det er vi som kjører kampen med for dagen 16 utespillere og 2 keepere. Askim kjemper tappert foran eget mål og vi går litt for mye en og en og klarer ikke å skape de helt store sjansene. Vi har egentlig god kontroll bakover, men slipper til et skudd fra skrå vinkel mot slutten av perioden som lurer seg inn. 1-1 til pause etter en medium periode av oss.

Det lugger litt i 2.periode også, og det løsner ikke før halvveis da Liahm setter 2-1 på pasning fra Tim. Tim løp for øvrig så fort at han på et tidspunkt løp fra kølla si😄 Det er vi som styrer, men slipper til Askim foran eget mål og de utligner igjen rett før pause, 2-2. 2 skudd på 2 mål så langt.

Vi blir enige om å spille ballen mer i 3.periode, og det viser seg å være lurt. 09-rekka leverer bra i dag, med kampens 2. og 3.mål av Liahm (pasning fra William og Marlon), og mellom de målene setter Tim ett på pasning fra Linus. Vi kunne lett scoret flere mål, men en god keeper og backer som dekker skudd gjør at hverken Anders, Linus, Ulrik eller Kristian scorer i dag, selv om de kommer til en del skudd. Vi kunne og burde vunnet mer i dag. Dagens lærdom: spill ballen mer.

Dagens hai: Liahm💙

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle