Søk
Close this search box.

Seier i siste seriekamp

Lørdag ble siste seriekamp for sesongen spilt. Siden Skjeberghallen var opptatt, ble kampen spilt i Sarpsborghallen. Vi skulle møte Gjelleråsen som vi slo på bortebane tidligere i sesongen. Både vi og Gjelleråsen trengte poeng, vi for å skaffe oss hjemmebanefordel ved å bli nr 4 og bortelaget for å unngå nedrykk hvis Fredrikstad også skulle ta poeng mot Slevik.

Vi dominerer store deler av første periode, men Gjelleråsen har en målvakt som spiller over evne. Det føles derfor ikke helt rettferdig at bortelaget tar ledelsen etter et kvarter. Vi utlikner ganske umiddelbart og setter 2-1 med 5 sekunder igjen av perioden på et frislag. Vi spiller en god periode, men har dårlig uttelling.

Gjelleråsen utlikner tidlig i andre periode i overtall og kampen står og vipper litt før vi i andre halvdel av perioden setter tre raske mål. GIF reduserer så til 5-3 helt i slutten av perioden. Vi føler vi er det beste laget selv om perioden er jevnere enn den første og satser på å dra seieren i land.

I tredje periode kontrollerer vi kampen ganske bra og bortelaget virker slitne. Vi setter tre nye mål og vinner kampen greit 8-3.

Med seier tar vi 4. plassen som gir hjemmebanefordel i sluttspillet. Gjelleråsen slapp med skrekken siden Fredrikstad også tapte. Fredrikstad rykker ned og Gjelleråsen skal spille kvalifisering i slutten av mars.

Etter kampen ble motstandere til kvartfinalene valgt. Siden vi ble nr 4 fikk vi ikke noe valg og det var Harstad som var eneste mulige motstander. Det er første gang Harstad skal spille sluttspill.

Banens beste for vår del blir kåret til Magnus Wiig.

Målpoeng Sharks: Fredrik Gjødalstuen 4+0, Christoffer Gjødalstuen 1+3, Imre Ødegård-Risbakken 2+1, Sivert Østerås 0+1 og ett selvmål.

Neste kamp blir mot Harstad i første kvartfinale. Det er foreløpig usikkert når kampen skal spilles. Men alle kampene (kan bli 5) skal spilles i perioden 08.03.2022 til 20.03.2022.

PS! Nest siste seriekamp som skulle vært spilt mot Greåker, ble avlyst pga korona. Tabellen i eliteserien ble derfor avgjort med gjennomsnittlig poengscore siden ikke alle lagene hadde spilt like mange kamper.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle