J16, Asker – Sharks 4 – 15
20. november 2016
Damelaget vant krigermatch!
21. november 2016

I dag var det igjen mulighet for å heie J14 frem til seier. Vi hadde glemt tapet mot Tunet1 og var klare for å se jentene vise hva de virkelig kan. Motstander denne gangen var Sveiva. Vi hadde virkelig troa på jentene og etter allerede 1.07 satt de inn det første målet. Jubelen stod høyt, men dessverre gikk det bare 1 minutt og 45 sekunder før Sveiva utlignet til 1-1. Jentene jobbet bra og det var mange gode enkeltprestasjoner, men vi på tribunen savnet å se det spillet vi vet jentene har inne. Lite kollektiv spill fra sarpingene resulterte i Sveiva-scoring rett før slutten av 1.periode.

Heldigvis reiser jentene seg og utligner til 2-2 når 2. perioder er knapt ett minutt gammel. Publikum puster lettet ut, men Sveiva jobber jevnt og trutt og pakker seg rundt våre spiller. Det gjør sitt til at jentene våre sliter med å få til pasningsspillet sitt. Jentene kommer til flere muligheter, men ballen vil ikke inn før det har gått 11.41 av perioden. Igjen var det stor jubel, både på benken og blant publikum. Derfra og inn holder jentene på seieren. Sveiva kommer til noen store sjanser i de siste minuttene, men jentene våre holder heroisk unna.

Jentene våre hever seg flere hakk fra Tunet1-kampen og er mye mer på hugget. Vi gratulerer jentene og trenerne med seieren og gleder oss til neste kamp søndag 18.12.16.