Kvartfinale 2 ble ulidelig spennende – endte med knepent tap for A-laget
19. mars 2018
Kvartfinale 3 – A-laget slo kraftig tilbake mot Tunet
21. mars 2018

Etter en dårlig avslutning på serien, med to tap dro vi til Drammen for å finne tilbake til «oss sjøl». Like mye var det en tur for å bygge videre på det flott sosiale samholdet som er i denne gjengen. Og `00-gutta skulle få delta på en turnering, siden det ikke ble tur til Gothia i år.

Til G17 i Tigers i år ble lagene invitert, i stedet for å melde seg på. Målet var vel å få de beste lagene inn i turnering og få et jevnspilt arrangement. Litt skuffende var det jo, når det ender opp med en nesten ren Østfold turnering. Lagene som deltok var, Greåker, Fredrikstad, Nor92 og oss. Hadde ønsket oss de beste lagene fra resten av landet også, særlig Oslo men men. Vi skulle uansett få oss en god oppkjøring inn mot NM.

Første kamp har vi lørdag morgen, mot naboene fra den andre byen. De stiller med sitt beste mannskap og blir en god målestokk for hva som vil vente oss i NM også. Så nå var det opp til oss og vise at vi kan klare og hente ut potensialet som bor i oss. Dessverre klarer vi heller ikke denne gangen å være nok fokusert og på når fløyta går. Tidvis så kjører de over oss i første, men vi har stigning i prestasjon utover i 2. Kampen taper vi uansett 5-2.

I de to neste kampene mot Greåker ogNor92, fortsetter den positive trenden i spillet vårt. Vi slår først Greåker, som selvfølgelig gir godt humør inn mot neste kamp. Vi slår også de, og er klare for semi, hvor vii skal møte Nor92 igjen.

Kvelden tilbringes på hotellet hvor gutta koser seg med Pizza og sosialt samvær. Mye godt humør og masse tull bygger videre på det gode samholdet i gruppa.

Etter en god natts søvn og solid hotellfrokost, er vi klare for å møte Nor92 igjen. Samtidig møtes de røde i den andre semifinalen. Vi er på med en gang fløyta går, og spiller meget bra. Vi hindrer Nor92 der de var farligst mot oss sist, og finner tilbake til vårt eget gode spill. Humøret og troen på det vi driver med er tilbake i gruppa, og det vises på banen. Innsatsen er helt herlig. Vi vinner 4-3 og er klare for finale mot Fredrikstad, som dro i land seieren mot Greåker.

Så skal vi endelig få revansjere tapet fra dagen før. Vi skal vise for andre og ikke minst oss selv, at vi har noe å komme med i NM. Gutta er gira og klare, og kampen starter jevn med høyt tempo. Vi klarer og demme opp for spillet deres, og de er synlig frustrerte. Vi får spillet vårt til å sitte og det er spennende. Dessverre er det de som scorer det første, men vi pepper hverandre og holder humøret oppe. Fortsetter og spille godt med tempo. Og det gir uttelling. Vi reduserer! Ikke nok med det vi, vi tar ledelsen 2-1 og øker til 3-1 også. Dette holder seg til det er ett par minutter igjen. Da reduserer Fredrikstad til 3-2. Med ett minutt igjen får vi også en utvisning, men den rir vi av heroisk. Fløyta går og vi har vunnet! Jaaaaaaa ! ! !

Gratulerer alle sammen. Tror det kom en tåre i kroken….

 

Klare for semi !

Seier i semi. Klare for finale !

Seiersgutta ! Tobias og Sjur

Seiersgutta ! Philip, Kristian, Jesper og Anders

Seiersgutta ! Sebastian og Mathias

Pizzakveld på hotellet

Pizzakveld på hotellet

Ingen tekst nødvendig