Søk
Close this search box.

Sharks utliknet i kvartfinaleserien

Etter tap i første kamp på hjemmebane mot Sveiva med 5-6, var det nå viktig å vinne kamp nr. 2 for å holde liv i semifinaledrømmen. Kampen gikk i Rommenhallen i Oslo der Sveiva spiller sine hjemmekamper.

Kampen starter med et overtak til hjemmelaget bl.a fordi vi slurver og gir Sveiva muligheter. Hadde det ikke vært for en våken Nordli i målet hadde Sveiva tatt ledelsen enda tidligere enn de gjorde. Men etter fem minutter sitter første mål i kampen. Det går heldigvis ikke mer enn ett minutt før vi utlikner på en feil i hjemmelagets forsvar. Resten av perioden er forholdsvis jevn og vi går til pause på stillingen 1-1.

Andre periode starter på beste vis for oss da vi scorer på et kanonskudd i krysset. Midtveis i perioden utlikner Sveiva og vi er like langt. Vi styrer mye av perioden og det er derfor ikke ufortjent at vi på nytt tar ledelsen med ca 4 minutter igjen av andre periode. Vi leder 2-3 etter andre periode.

I tredje periode kontrer vi Sveiva i senk og setter 4 baller før det har gått 11 minutter. Vi føler vi har grei kontroll på hjemmelaget helt til vi er uheldige med en ujevnhet i vantet som gjør at en Sveiva-spiller får fri vei foran mål. Dette gir hjemmelaget håpet de trenger og de kjører på nå. De scorer et mål rett etter og det er liv i teltet. Vi kontrer på ny og får et korrekt idømt straffeslag som vi utnytter og øker ledelsen til 4-8 med 5 minutter igjen på klokka. Rett fra dropp scorer så Sveiva og får på nytt blod på tann før de kun ett minutt etter scorer igjen. Stillingen er nå 6-8. Vi tar time-out og prøver å roe oss ned, men rett etter time-outen pådrar vi oss en unødvendig utvisning og hjemmelaget scorer selvfølgelig i overtallet med kun ett minutt igjen på klokka. Det siste minuttet blir hektisk og Sveiva trykker på. De tar ut keeper og skaper sjanser, men vi har også en ball i stolpen på åpent mål. Det blir veldig hektisk naturlig nok, men vi klarer å holde unna og vinner en fortjent seier. Vi har dermed utliknet til 1-1 i kamper i kvartfinaleserien som lever i beste velgående. Neste kamp blir uhyre viktig og avgjør hvem som får en «matchball» i fjerde kamp i Oslo.

Banens beste Sharks: Ingen kåring.

Poeng Sharks: # 88 Emil Skog 3+1, # 61 Fredrik Gjødalstuen 2+0, # 69 Christoffer Gjødalstuen 2+0, # 78 Imre Ødegård-Risbakken 0+2, # 16 Mario A. Thornquist Berntsen 0+1, # 24 Jørgen Nordahl 0+1, # 42 Patrick Hjemgård 1+0 og # 75 Lasse S. Schie 0+1.

Neste kamp i kvartfinaleserien (kamp nr. 3) går mandag 9. mars kl. 1900 i Skjeberghallen.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle