Nytt tap i kvartfinale 2
11. mars 2019
Kampoppsett for Sharks damene i NM-puljespill klart
14. mars 2019

Tredje kvartfinale mot Greåker ble spilt i Tindlundhallen igår mandag. De røde hadde vunnet de to første kampene så vi var helt nødt til å vinne for å ha mulighet til å gå videre.

 

For en gangs skyld er det vi som lager det første målet etter ca 2 minutter, men hjemmelaget utlikner noen sekunder senere. Ca halvveis i perioden tar de røde ledelsen før kaptein Hjemgård setter 2-2 som også blir pauseresultatet.

 

Greåker scorer to mål i første del av andre periode, mens vi går målløse av banen etter andre periode. Vi skaper flere store sjanser, men sliter med å score. 4-2 etter to perioder.

 

Før tredje periode har vi trua på at vi kan greie å snu kampen og vi scorer tidlig i tredje periode i overtall. Men i løpet av ca ti minutter scorer Greåker fire ganger og kampen er kjørt. Vi satser på å ta ut keeper på slutten for å redusere og det gjør vi to ganger slik at sluttresultatet blir 8-5.

 

Vi spiller vår beste kamp i kvartfinaleserien og Greåker sannsynligvis sin dårligste, men det er en vesentlig forskjell på lagene og det er effektiviteten. Vi skaper nok flere sjanser enn hjemmelaget i denne kampen, men de røde er bedre i begge boksene der kampene avgjøres.

 

Det var sesongens siste kamp for herrelaget. Nå venter masse trening før alvoret tar til i september igjen. Takk for i år!

 

BB Sharks: Samuel Magnusson

 

Poeng: # 91 Ådne Øvereng 1+1, # 21 Samuel Magnusson 1+0, # 24 Jørgen Nordahl 1+0, # 42 Patrick Hjemgård 1+0, # 71 Hampus Wackfelt 1+0