Sterk snuoperasjon mot Sandnes

Straffet Nor 92
25. oktober 2021
Enkel seier mot Fredrikstad
1. november 2021

Etter kamp mot Nor 92 lørdag som endte med straffeseier, var det klart for ny kamp på søndag mot Sandnes som har fått en veldig god start på sesongen. På lørdag slo de Slevik for første gang på bortebane med hele 12-7. Det var forventet en tøff og spennende kamp.

Vi starter kampen i høyt tempo og allerede etter tre minutter får vi tildelt straffeslag, men vi klarer ikke å sette ballen i mål. Vi havner deretter under 0-2 etter svakt forsvarsspill før halve perioden er unnagjort. Vi skaper en del gode sjanser etter dette, men sliter med uttellingen og en god Sandnes-keeper. På slutten av perioden greier vi heldigvis å trykke inn et mål etter massivt trykk mot bortelagets mål. Vi går til første pause med 1-2 på tavla.

Andre periode blir vår svakeste periode i kampen, men vi henger fortsatt bra med og skaper en del uten å få betalt. Det gjør derimot Sandnes som setter 1-3 snaut halvveis i perioden. Vi spiller tre veldig gode undertallsspill i siste del av perioden og får energi i laget av dette. Pauseresultatet står 1-3 etter to perioder.

Når tredje periode starter, spiller vi fortsatt i undertall. Men vi rir også av dette undertallet på en god måte. Vi har fortsatt tro på seier og fortsetter å produsere sjanser, men det ser ut til å være den dagen da ballen ikke vil inn i mål. Det er først når Sandnes gjør et dårlig bytte halvveis i perioden som vi tilslutt greier å få inn en redusering. Det gir oss blod på tann og vi setter to mål til bare av farten og vi leder plutselig 4-3. Begge lag begynner å bli slitne etter to kamper på to dager, men vi har fått momentum og styrer matchen nå. Dessverre klarer allikevel bortelaget å utlikne med fem minutter igjen på klokka. Kampen står nå og vipper og det er først med 59 sekunder igjen av kampen vi greier å sette 5-4 til stor jubel blant både spillere og publikum. Sandnes velger naturlig nok å ta ut keeper etter dette for å prøve å utlikne, men da skjer det som ofte skjer. Vi får tak i ballen og setter punktum med 6-4 i åpen kasse kun 3 sekunder før slutt.

Undertegnede føler dette var årets beste kamp så langt og det smaker ekstra godt når vi greier å snu kampen i siste periode. Vi sliter lenge med uttellingen, men gir oss ikke og viser sterk moral. Det var mange som blødde for drakta og viste fantastisk innsats og vilje i denne kampen. Vi vinner kampen fortjent til slutt og tar med oss tre deilige poeng mot et godt Sandnes-lag.

Banens beste blir helt fortjent kåret til dagens kaptein Fredrik Gjødalstuen som spilte en stor kamp både offensivt og defensivt.

Målpoeng Sharks: Patrick Hjemgård 2+2, Fredrik Gjødalstuen 2+2, Imre Ødeård-Risbakken 1+1, Lasse Schie 1+0 og Cato Glenge 0+1.

Neste kamp for herrelaget spilles lørdag 30. oktober kl 1400 borte mot Fredrikstad i Rolvsøyhallen.