Storseier i seriepremieren

IB-skolen godt i gang!
9. september 2021
Tap på straffer mot Slevik
27. september 2021

Da var det endelig klart for årets første seriekamp og første tellende kamp på over åtte måneder. Kampen ble spilt fredag mot IK Akerselva fra Oslo.

Og hvilken kamp det ble! Kampen ble vunnet med hele 12-4 og spesielt i de to første periodene spilte vi ball i hatt med bortelaget i store deler. Det var bra tempo både på ball og bein og vi lagde mange flotte mål. Tredje periode ble jevnere, sånn blir det ofte når det ene laget leder mye etter to perioder. Akerselva hevet seg i tredje periode og vi falt litt i kvalitet. Det ble uansett en overlegen og solid seier til slutt.

Flere av våre nykommere lagde sine første mål for sesongen og alle tre rekkene gjorde jobben, men det var førsterekka med Sivert, Fredrik S., Imre, Patrick og Fredrik G. som var vår beste offensivt og produserte hoveddelen av våre mål. Imre gjorde fire mål, Patrick gjorde tre og Fredrik G. hadde hele seks målgivende pasninger. Det var uansett en skikkelig god lagseier der alle bidro til resultatet og det er nok en stund siden vi lagde tolv mål i en eliteseriekamp. Banens beste ble Fredrik Gjødalstuen.

Det var gøy med masse publikum på tribunen og det var nærmere 200 som foreløpig er maks antall publikummere vi kan ha i forhold til at det fortsatt er restriksjoner pga. korona. Jeg vil tro at mange av disse kommer tilbake på neste hjemmekamp da dette var en skikkelig godbit for hjemmepublikummet, mye bra spill og fine mål.

Sluttresultatet endte som nevnt 12-4 og perioderesultatene var 4-0, 6-2 og 2-2. Skuddstatistikken viste 32-17.

Målpoeng Sharks: Fredrik Gjødalstuen 1+6, Imre Ødegård-Risbakken 4+0, Patrick Hjemgård 3+1, Filip S. Bäckman 1+0, Oliver Ågren 1+0, Anders Øvereng 1+0, Emil Glenge 1+0, Cato Glenge 0+1, Christoffer Gjødalstuen 0+1 og Lasse Schie 0+1.

Neste hjemmekamp (og neste seriekamp) spilles fredag 24. september kl. 1930 i Skjeberghallen, motstander er Slevik. Velkommen tilbake da!