Straffeseier i nord
11. oktober 2021
Sterk snuoperasjon mot Sandnes
27. oktober 2021

Denne helga skulle det spilles to kamper for herrelaget. Siden vi skulle møte Sandnes på søndag, måtte også vi spille kamp lørdag for at belastningen på lagene skulle bli lik. Vi møtte Nor 92 i Skjeberghallen på lørdag. Det er noen sesonger siden vi sist slo Nor 92 på hjemmebane. Dette håpet vi å gjøre noe med denne gangen.

Vi starter kampen i høyt tempo og setter 1-0 etter ca seks minutter. Gleden blir kortvarig siden bortelaget utlikner kun 9 sekunder senere. Det kommer i tillegg to baklengsmål i løpet av et par minutter og plutselig er stillingen 1-3. Vi kommer så inn i en meget god periode målmessig der vi scorer fire ganger før perioden er over. Kampen er snudd og vi leder 5-3 etter første periode etter en litt merkelig og rotete periode.

Andre periode skjedde det ikke mye positivt for vår del, Nor 92 fører spillet og både reduserer og utlikner før andre periode er over. Vi spiller en svak periode og er heldig som ikke ligger under etter andre periode. Stillingen er 5-5 før siste periode.

Vi starter tredje periode bedre og setter 6-5 etter få minutter. Etter dette er det vi som fører spillet og skaper mest sjanser, men vi klarer ikke å sette flere mål. Da går det som det ofte gjør, motstanderen scorer i stedet. Da er det kun fem minutter igjen av kampen. Ingen av lagene makter å score flere mål og kampen ebber ut med 6-6. Det er dermed klart for straffekonkurranse for tredje gang i år (av 6 kamper). Vi tapte på straffer for Slevik, men slo Harstad. Etter fem straffer har lagene scoret like mange ganger. På den sjette straffen bommer først Nor 92 før Anders Øvereng får æren av å avgjøre kampen til vår fordel. Vi vinner dermed kampen 7-6 og tar med oss to poeng mens bortelaget får med seg ett. Det var en jevn kamp som kunne vippet begge veier så da bør vi være fornøyd med at vi fikk med oss to poeng.

Banens beste for vår del blir keeper Magnus Wiig

Målpoeng Sharks: Patrick Hjemgård 1+2, Tobias Holm-Gabler 1+1, Imre Ødegård-Risbakken 1+1, Anders Øvereng 1+0, Fredrik Gjødalstuen 1+0, Emil Glenge 1+0 og Christoffer Gjødalstuen 0+1.