Årets første borteseier for damene
9. mars 2020
Viktig informasjon fra klubben ang Korona virus
12. mars 2020

Etter to kamper i kvartfinaleserien mellom Sharks og Sveiva står det 1-1 i kamper etter at begge lag har vunnet på bortebane. Laget som vinner kamp 3 vil ha matchball i torsdagens 4. kamp i Oslo.

Kampen starter avventende fra begge lag, ingen av lagene tar store sjanser. Men drøyt midtveis begynner det å skje ting. Først tar hjemmelaget ledelsen før bortelaget utlikner kun et drøyt minutt senere. Men stillingen holder seg ikke lenge, vi går på nytt opp i ledelsen kun 25 sekunder etter Sveivas utlikning. Vi får sjansen i overtall på slutten av perioden, men greier ikke å utnytte dette. Pauseresultatet etter første periode er 2-1.

Kun 26 sekunder ut i andre periode utlikner Sveiva og etter ca 7 minutter tar de også ledelsen for første gang i kampen. Vi kriger inn utlikningen halvveis i perioden, men innen perioden er omme har Sveiva scoret ytterligere to ganger. Vi rekker å sette et reduseringsmål rett før periodeslutt. Bortelaget leder 4-5 etter andre periode.

4 minutter ut i siste periode setter bortelaget et nytt mål og de er dermed tilbake i tomålsledelse. Men vi gir oss ikke og reduserer til 5-6 med 5 minutter igjen på klokka. Nå blir det hektisk, vi tar time-out etter 17.40 og velger å ta ut keeper for å spille i overtall. Vi skaper sjanser, men Sveiva skaper også sine på det åpne målet. Det ender som det ofte gjør når man tar ut keeper, motstanderen scorer mål. De nøyer seg ikke med ett mål, men rekker også å sette enda et mål når keeper er på vei inn i målet igjen. Målene kommer ca et halvt minutt før slutt med kun 11 sekunders mellomrom. Sveiva vinner kampen 5-8 og tar ledelsen med 2-1 i kamper.

Kampen sett over ett vinner bortelaget en fortjent seier. I store deler av kampen kommer vi ikke opp på det nivået som kreves for å vinne en tight og tett kvartfinalekamp. Men kvartfinaleserien er fortsatt vid åpen og vi satser på å utlikne i 4. kamp i Oslo på torsdag. Da vil evt. 5. og avgjørende kvartfinale gå i Skjeberghallen.

Banens beste Sharks: # 24 Jørgen Nordahl.

Poeng Sharks: # 24 Jørgen Nordahl 0+2, # 42 Patrick Hjemgård 2+0, # 88 Emil Skog 1+1, # 7 Sander Raab Owren 0+1, # 16 Mario A. Thornquist Berntsen 0+1, # 25 Anders Øvereng 1+0 og # 61 Fredrik Gjødalstuen 1+0.

Neste kamp i kvartfinaleserien går torsdag 12. mars kl. 2000 i Rommenhallen.