Søk
Close this search box.

Tilbakemeldinger etter NM arrangement 20.og 21.mai

Sarpsborg Sharks fikk gode tilbakemeldinger etter NM helgen i Sarpsborghallen, bl.a. dette;

Hei, En lang innebandysesong ble i helgen avsluttet med en feiende flott NM-helg, og for en avslutning. Etter å ha tilbragt rundt 20 timer i Sarpsborghallen i helgen, kan jeg ikke annet enn å si WOW!

For et arrangement, for noen flotte folk som stilte i stand til fest og for noen prestasjoner av spillere, lag og dommere. Etter en så lang helg sitter jeg igjen med mange gode minner. Når man kommer som tilskuer til et slikt arrangement så er det en ting som er viktigere enn noe annet, og det er følelsen av å bli tatt godt imot. Møtet med de frivillige i billettkøen, i kiosken, på tribunen, i sekretariatet og ved banen setter stemningen for hele arrangementet.

Og her leverte Sarpsborg IBK og SørØst Bandyregion til terningkast 6.

Bare smil og hyggelige kommentarer hele veien. På vegne av oss alle, tusen takk for en strålende opplevelse, god kaffe, kald brus, gode vafler og kanelsnurrer.

På banen var det gjennom helgen 12 spente og veldig klare lag, som virkelig bød opp til fest. Her var det ikke et kjedelig øyeblikk. Flotte prestasjoner, fantastisk innsats, eksempler på fair play resulterte i seks veldig spennende og underholdende finaler. Etter at helgen nå er over står vi igjen med seks lag som kan kalle seg Norgesmestere, og seks lag som naturlig nok er skuffet og lei seg, men som jeg er helt sikker på vil trene enda hardere det neste året.

Så må vi også rette en stor takk til helgens dommere, som alle gjorde en flott jobb og etter mitt syn la lista akkurat der den skal ligge i årets viktigste kamp for disse lagene.

Vi må også trekke frem alle de som bidro til å produsere og levere sendingene til vår YouTube-kanal. Der ligger alle kampene klare til å ses på nytt og på nytt og …. Strålende levert også av Christian Brevik og Gustav Franzon, som kommenterte kampene.

Bak alle disse prestasjonene står det også mange mennesker som må takkes, frivillige i Sarpsborg som var ansvarlig for arrangementet, ansatte i SørØst Bandyregion og sentraladministrasjonen som har jobbet hardt, i årets mest hektiske periode, for å få på plass alle detaljer og alle andre som gjorde små eller store oppgaver i forbindelse med helgen.

Jeg beholdt en gullmedalje som ble til overs fra premieutdelingen, den går til dere.                            Ønsker alle en god sommer og en velfortjent pause!

Seksjonsstyret Innebandy NBF v/Paal Saastad, leder

Dette innlegget står på siden til Norges Bandyforbund region Sørøst:

Sørøst Bandyregion

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle