Morten Riise herjer på Herrer 3!!!
12. februar 2017
G19 på tur til Nittedal, GIF-Sharks 3-5
12. februar 2017

G14 - 2015

Skrevet av Mikael Holm Gabler:

Dobbeltkamp i Skjeberghallen.
Sarpsborg 2 møtte serieleder Fredrikstad i første kamp for G16 denne dagen. Vi stiller med noen spillere fra G14 og noen fra første laget, som skal spille litt senere på dagen også.
Kampen er jevnspilt helt til 13-14 min ut i 2. periode, hvor kampens første mål kommer. Det er Fredrikstad som går opp i ledelsen. Denne stillingen står seg til ut i siste periode, hvor Fredrikstad presser høyere i banen og med flere mann, som gir utslag og de scorer 3 mål denne perioden. Sharks taper denne kampen 0-4.

Sarpsborg 1 møtte Horten i den andre kampen for G16 denne dagen. Vi stiller med samme laget som slo Fredrikstad helga før. Horten stiller med 2 rekker.
Kampen starter jevnt, med Horten som presser høyt og med tempo, i en 2-1-2 formasjon. Første 5 minuttene bølger det frem og tilbake, uten de store mulighetene. De neste minuttene tar gutta våre over noe mer, og når klokka viser 8.49 gjør Jonas en 180 graders vending og setter dragskuddet i krysset fra siden, etter pass fra Philip. 1-0. Så går det knapt 1. minutt før neste sitter. Det er et praktangrep som starter i rundvantet der Dennis vinner en duell, pass til Ulrik som slipper videre til Henrik og tvers over til Endrè, som setter den direkte i mål. 4 trekk og scoring! Klokka viser 9.39. På benken vil Jørgen ha gutta til å ro ned når vi har ball, for de stresser for mye i oppspillfasen og i etablert angrep. Utover i perioden misser vi på blank kasse og har et stolpetreff, etter godt spill frem til avslutning. Jørgen ønsker at gutta skal være mer presise, for vii er litt på hælene. Helt på slutten av perioden får Horten straffe og vi utvisning, etter at vi avverger en alene mot keeper situasjon. Får for slag. Horten scorer og vi slipper utvisningen. Pause. Ca. 60-40 ball possesion.
2. periode: Det går 2.36 og så sitter periodens første scoring. Det er Henrik som foran mål, setter passet fra Endrè på kanten. Stillingen er 3-1. Horten fortsetter det høye presset og gjør dette godt, men vi er gode og rolige i forsvar, derimot noe mer upresise i oppspillfasen. Horten har en i stanga, men JP og forsvaret har god kontroll. Etter nesten 7 minutter finner Sivert Kristian foran mål, med en nydelig passing inn fra siden! 4-1. Spillet bølger frem og tilbake, med flere gode redninger av JP. Vi har også muligheter vi ikke setter. På tiden 18.01 spiller vi igjen ut keeper med et tverssover pass foran mål. Denne gangen er det Endrè som finner Sivert som setter den, god hjelp av forsvaret som tar ut oppassere. 5-1. Helt på tampen av perioden får vi en utvisning for ulovlig dytt ved vantet. Vi holder resten av perioden uten baklengs.
3. periode: Jørgen gjør noen endring innenfor siste periode og går ned til 3 backer og 2 løperrekker. Han ønsker mer tempo og mer aggressivitet i presset. I de første periodene mener han gutta foran har stått og pirket litt for mye i presset. Vi rir av resten av undertallet på en meget bra måte, holder ball og triller. Får 2 avslutninger også uten uttelling. Etter 2.12 scorer vi igjen på et pass tverssover foran keeper, denne gangen er det Ulrik som finner Endrè som setter den kontant. 6-1. Et par minutter senere er Ivar uheldig og knekker kølla, i noen som ser ut som en lett duell om ballen. 5 minutter ut i siste periode scorer Ola med et dragskudd fra siden, som treffer keeper høyt men spretter inn. Ulrik får assisten på denne. Stilling nå er 7-1. 7.21 har gått på klokka da vi igjen spiller ut keeper med tverssover i slottet, nå er det Sivert som finner Endrè foran mål. 8-1. Jørgen sitt ønske med høyere og mer intensivt press fungerer, vi har bra tempo og mange sjanser. Philip og Kristian har en i hver seg i tverrliggeren i en 2 minutters periode. God kontroll på spillet og kampen. 18.11 minutter ut i siste kommer det igjen en god pasning inn i slottet til en godt plassert Ulrik, som setter den i kassa. 9-1. Nå er det igjen Endrè som assisterer med pass fra droppepunktet. Kampens siste scoring kommer etter 18.55, og igjen er det pass fra siden og inn foran mål. Det er Philip som finner Tobias, som finner nettmaskene. Stillingen er da 10-1.
Denne stillingen står seg ut kampen og vi vinner kampen 10-1. En kamp vi har god kontroll på etter en jevn start. Horten presser høyt og med tempo gjennom hele kampen, men forsvar og keeper har god kontroll.